Last news in Fakti

15 Март, 2023 21:47 6 917 7

Подробности за участника, който ще вземе 100-те хиляди в "Стани богат"

  • любомир лазаров-
  • стани богат-
  • победител-
  • михаил билалов

Победителят в играта е журналистът Любомир Лазаров

Потвърдиха се слуховете, че участник стига до финалния въпрос в „Стани богат“, а по информация на "Галерия" отговаря правилно и прибира 100-те хиляди.

Победителят в играта е журналистът Любомир Лазаров, който през последните 20 години от кариерата си оглавява интернет отдела на БНР, а сега е пенсионер.

Той работи преди това в „Земеделско знаме“, „Континент“ и също така е бил заместник-главен редактор на "168 часа".

Лазаров за малко да изгори на един от първите рундове, но после показва енциклопедични познания, с които застрелва водещия Михаил Билалов. Един от последните въпроси е свързан с фонтан в Париж. Журналистът познава правилния отговор, но за всеки случай използва жокер, като се обажда на своя син.

Как точно се справя Лазаров ще разберем след изборите на 2 април, когато bTVще излъчи невероятното му участие.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пис

    2 6 Отговор
    Много мразя да ми викат фърби!!

    Коментиран от #2

  • 2 Трътката

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пис":

    Що бе, Фърби?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пародия

    18 3 Отговор
    1:1 нагласено с американската версия където пък победителя се обажда на баща си. Блажени са вярващите, че тоя деди бивша номенклатура са му дали 100 бона.
  • 5 дом

    22 1 Отговор
    Беше ясно че ще нагласят някой защото предаването губи рейтинг.
  • 6 Мартин Иванов - Некъпания рицар

    9 0 Отговор
    Е, то бе ясно, че парите ще ги прибере техен човек, бачкащ (или бачкал) в медийната среда. И са му задавали все удобни въпроси, за да го изтикат до 100-те хиляди. Въпросът за фонтана 100 процента му е зададен, след като в анкетната карта или на интервюто от продукцията са научили, че е ходил на екскурзия до Париж и че е посетил въпросния фонтан.
  • 7 Анонимен

    1 0 Отговор
    Това сериозно ли е дето се говори или е някакво пророческо видение на някой ясновидец или някаква шега? Възможно ли е това участие на въпросният участник,който е работил в радиото да участва в Стани богат и да успее да отговори на всички въпроси,за да спечели голямата награда и да стане първият или по-скоро вторият след Асен Ангелов,който е единственият победител в историята на това предаване.Те и други хора са стигали до последният въпрос,ама някои са се отказали и други са губили.По света в другите държави вече отдавна ни изпревариха и откриха доста победители,основно в британската версия,които са собствениците и създателите на тази игра.Да не стане така,че да се наложи да върне наградата,както стана с Асен Ангелов,да се окаже служител на телевизията или някой роднина на служителите.Може и други победители да се намерят.