Last news in Fakti

18 Март, 2023 08:32 7 685 26

Бащата на Айлийн от "Ергенът 2" избухна: Може да си го "слага", с когото си иска!

  • айлийн бобева-
  • ергенът-
  • ремси бобев

По повод слуха, че Айлин Бобева била гадже с фолк звездата Меди

Айлин Бобева определено знае как да прикове вниманието на един мъж към себе си. В "Ергенът" красавицата се бори с всички сили за Евгени Генчев, но на пътя ѝ се изпречва редовно нейната (уж) приятелка Валерия.

Природозащитничката се появи неканена на последното парти. Развали настроението на всички, но най-вече това на Айлийн, която спечели баскетболна игра. Въпросната надпревара бе между два женски отбора, а спечелилите отидоха на среща с Евгени.

Физиономията на Айлин се промени рязко, след като видя, че Валерия се е измъкнала от вилата, за да се види специално с Евгени. Междувременно преди дни се появи клюка, че Айлин Бобева била гадже с фолк звездата Меди. Слухът бе породен от снимки на Айлийн, на които тя е в неговата компанията. Фотосите са публични и качени в Instagram страницата на моделката, която е имала професионални отношения с Меди. Родни таблоиди обаче писаха, че двамата излизали заедно. Всичко това доведе до бърза реакция от страна на Ресми Бобев, бащата на Айлийн.

Ресми сподели новина със следното заглавие: "Лъсна срамна тайна на Айлийн от "Ергенът", а вътре се твърди, че мацката имала романс именно с Меди. Пише също така, че Ресми, който е и преподавател по физическо възпитание, имал сериозна разправия с деветокласник, който го обиждал. Всичко стигнало до съд! В съдебното решение на районния съд в Пирдоп било отбелязано, че 14-годишният по онова време Тошко казал "унизителни за честта и достойнството на своя учител думи, като го нарекъл публично "госпожо", с което му нанесъл обида", се твърди още във въпросната публикация. Историята станала по-заплетена, защото ученикът и родителите му също се заели да съдят Ресми за лека телесна повреда. Показали и запис от училищните камери.

Ето точните думи на бащата на Бобева, споделени във Facebook, които публикуваме без редакторска намеса:

"Кое всъщност е "срамната" тайна, че баща ѝ е "пребил" ученик, на който му липсват първите седем, който псува и заплашва Учителката си в час и се заканва на Учителя си, че ако го хване на суплес, ще му счупи врата... или, че тя се е снимала с "ром", та даже са и излизали на "среща". Или вашето съществуване зависи от това какви "тайни" ще "разкриете", или в животеца ви нищо интересно не се случва. Бива да сте жЪлти, но вие кафявеете, та и намирисвате, бре!!! А и да ви успокоя. Дъщеря ми е на 23... скоро ще навърши 24 г. Здрави, та може да си го "слага", с когото си поиска ".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    87 2 Отговор
    Сбирщина от нереализирани обикновени труженички , които се пънат , да станат ВИП такива !!!
  • 2 Ясно

    88 4 Отговор
    Каквито родителите, такива и децата. 33 години морален упадък до това доведоха.
  • 3 Иван

    64 2 Отговор
    Тия които се определят като “ескорт”, и работят на магистралата не ме интересуват.
  • 4 Хайл

    55 2 Отговор
    Това турчин да го каже.....не ми се верва

    Коментиран от #12

  • 5 Гоуст

    51 2 Отговор
    Евала. Печелиш приза "баща на годината"... "Дъщеря ми е на 23... скоро ще навърши 24 г. Здрави, та може да си го "слага", с когото си поиска"

    Коментиран от #18

  • 6 хихи®

    38 1 Отговор
    Поне две от "Момите" моат да изчукат и Ергенът и Айлин!!
    хи хи
    Не ли им правят ДНК тест преди шоуто?!?
  • 7 Механик

    58 5 Отговор
    Измислени "звезди" и техните силно морални майки и бащи. Новите ценности на еврогейзерщината.
    На това ли учите децата ни? Как изобщо не ви е срам, да публикувате такива мърсотии?
    Значи, ако нарека РОМИТЕ с правилното им име, ме триете, но смятате, че е морално и редно да публикувате точните думи на един изкуфял пpoстак?
  • 8 С такъв

    36 4 Отговор
    Бащаолигофренималоумник ква ли да е дъщерята.....?
  • 9 Ром Бакарди

    22 1 Отговор
    Кат можи да си гу слага сас койту си иска...нека напрай едно добро- да утиди и да из.плю.щи кузлудуйскиа! Ама така хубууу да гу източи, чи най накрая тоз тарикат да миряса и да са запре да е на сяка манджа мерудия и да на утърве от присаствието си! Хем той ша е доволен, хем тя можи да намери търсения ут нея ергенин.
  • 10 Калпазанин

    35 2 Отговор
    И бащата да си го сложи с ергена, идиотите които гледат подобни помии не разбират ли че това е предаване по образователна либерастия, аман
  • 11 Помака

    33 3 Отговор
    е по-прост и гнусен и от дъщеря си даже. Защо има такива отпадъци и защо се размножават?

    Коментиран от #15, #20

  • 12 Той е

    38 2 Отговор

    До коментар #4 от "Хайл":

    нито риба, нито рак - не е турчин, нито е българин. От там са комплексите и мозъчните проблеми на такива.
  • 13 дддд

    37 1 Отговор
    Той е турчеещ се циганин, не е никакъв турчин. Та - цигански работи
  • 14 мемет

    29 1 Отговор
    ми да и го сложа и ас!
  • 15 абе,

    35 1 Отговор

    До коментар #11 от "Помака":

    Помаците са си чисти българи изповядващи исляма и говорят само български език.Семейството на Ресми Бобев за си турски сигани затова говорят и развален турски език.Та ако този певач Меди е ром/не питието/ то и Айлин по произход е такава.Не смесвайте тези понятия,помаците са свестни хора.
  • 16 Перник

    32 2 Отговор
    Ако я беше изучил,нямаше да и се налага да ходи по долнопробни предавания и да и си го слага с който иска!Но каквито родителите,такива и децата.
  • 17 Лорд Минчу

    15 1 Отговор
    Дано госпожицата не е наследила неговите "здрави нерви" и "интелект"!
  • 18 Раданч Татлъту

    14 3 Отговор

    До коментар #5 от "Гоуст":

    И кво!?Той и бащата на Лена Б. каза същото.💋👧😎🐵🥳🤡👍
  • 19 12345

    7 0 Отговор
    Бащата както дъщерята. Много ясно, че може. Може да изчука десет футболни отбора за два часа.
  • 20 ЕГАТИГЛУПОСТИТИ

    11 0 Отговор

    До коментар #11 от "Помака":

    Да беше времето на Фюри тези щяха да са където им е мястото - в боклука..! Който гледа това е по прост и от тях но поне децата си да пазят от тези извратени идиотщини по телуевизията ..! Кой ли плаща за тази долна и грозна телуевизиона реализация която опорочава все и всьо но и 1 мин. не се издържа гледането му.!
  • 21 1234

    1 3 Отговор
    Прав е роман. Тия, които си им ги слагат, стават депутати в НС, що да не е тя. Нно явно в НС й се видят малко, че заминала в Дубай или в Саудитска ли бе, при шейховете де. Кой се ги стискаше, сега страда и е клошар, а бе красавуца Жулиета, невиждана красота, бе родена от майка извънбрачно, от голямата си любов военен навремето и изхвърляна, затова, че е извънбрачно дете от диктатурите мулиционери от съда, чиновнички И от там ненавуждам диктатурите, режима им, и днес са същите в Украйна, България. Не биха се променили, удряха невинните си жертви, че на Ивана майка й бе ходила омъжена с друг мъж хлебар, зад гърба и ори нея същото, но завърши фармация и бе в аптека, красавица, но за мъж без деца и те нямаха, а кой им ги мушкаха ги издигаха, същото е и днес. Те циганите къде ги търсите. Обикалят света и от българина е по просветен, бащата на Айлин. ПиЯниста виж кво прави, полудя
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 йъъъ

    11 0 Отговор
    Рома ле - чавале аман от циганьорски истории. Да не излезе само, че и ергенчето е от боята, защото понякога една идея ми напомна на тия от Столипиново Сити.
  • 24 Не зная и

    3 0 Отговор
    не се интересувам кой е продуцентът на това предаване, но той трябва да бъде даден на съд за развращаване на нацията и най-вече на младото поколение , това което не беше направено с едно друго чалга предаване.Видяхте до къде стигнаха нещата.
  • 25 ......па

    7 0 Отговор
    И Меди и Айлин са от един етнос и с еднакъв манталитет-чалгарски.То и държанието и във формата е лигаво като и тъпо като чалгарски клип.Две изречения не може да върже,само се хили ,мяука и цупи джуки като не е център на внимание.Типично кухо чалгарско поведение.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.