Last news in Fakti

25 Март, 2023 19:21 1 361 6

Linkin Park пускат още една неиздавана песен с вокалите на Честър Бенингтън (ВИДЕО)

  • linkin park-
  • честър бенингтън-
  • вокали-
  • неиздаван запис-
  • неиздадени песни-
  • глас

Това е втора подобна песен за рок бандата през последните месеци

Linkin Park пускат още една неиздавана песен с вокалите на Честър Бенингтън (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Американската рок група Linkin Park пусна неиздавана по-рано песен – Fighting Myself, с гласа на покойния вокалист Честър Бенингтън. В канала на музикантите в YouTube се появи и анимационен клип към парчето, режисиран от Джаки Лу. „Знаейки, че можех да променя всичко от самото начало, борейки се със себе си, винаги губя“, пее Честър в нечуваните досега записи.

Композицията е трябвало да влезе в култовия втори албум на групата Meteora, пояснява в. Сега. Както и по-рано излязлата Lost, Fighting Myself е включена в юбилейното преиздаване на албума за 20-годишнината от премиерата му на 25 март 2003 г. Lost съдържа преработено демо с гласа на Честър. В юбилейното издание, което ще излезе на 7 април, присъстват 14 парчета. Общо то ще включва шест неиздавани песни, както и демота, b-страни и записи на живо.

Юбилейното преиздание на Meteora ще бъде пуснато в различни пакети и формати. Някои от тях ще включват неиздаван досега концертен запис – Live in Nottingham 2003, и пълен диск с неиздавани демота, озаглавен Lost Demos. Суперлуксозният бокс сет пък идва с три DVD-та, които включват четири неиздавани досега концертни записа – от Филаделфия, Сеул, Манила и Денвър.

Малко по-рано музикантите от Linkin Park се отказаха от идеята да концертират с холограма на мъртвия Честър Бенингтън. „Зловещо е. Независимо дали става за въпрос за наши или такава на Честър. Това е много деликатна тема и ние си имаме своите чувства по този въпрос. За мен това е категорично „не“. Не ми харесва“, коментира фронтменът на групата Майк Шинода.

Честър Бенингтън беше открит мъртъв на 20 юли 2017 г. в дома му в Лос Анджелис. Причината за смъртта му е самоубийство. Той беше само на 41.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Събина Андреева е сектантка

    3 1 Отговор
    Искам да алармирам до всички читатели , че Редакторката Събина андреева участва в гръцка секта
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 накратко

    1 0 Отговор
    наркотиците не прощават
  • 5 Кандидат Милионер

    0 0 Отговор
    Изтеглих го новия албум - плюс три бонус парчета - Hybrid Theory -2023...Изкефи ме ..

    Коментиран от #6

  • 6 Умен по цялата глава

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кандидат Милионер":

    Обаче на Pop Evil новия албум Skeletons - 2023 направо размазва...Сега слушам Who Will We Become 8 то...Късат веригата пак ...Мнооо яко !!!