Необходими продукти:
- - 250 г сурова наденица;
- - 1 глава лук;
- - 1 с.л. зехтин екстра върджин;
- - 2 домата;
- - 3 яйца;
- - 1 топка сирене бурата;
- - Сол, черен пипер, магданоз на вкус.
Начин на приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати.
Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Да Не
10:10 27.03.2023
2 Този коментар е премахнат от модератор.
3 Този коментар е премахнат от модератор.
4 123456
10:25 27.03.2023
5 Този коментар е премахнат от модератор.
6 УСА боклук
11:26 27.03.2023
7 Този коментар е премахнат от модератор.