27 Март, 2023 12:31 2 593 8

Джони Деп заменя бурния Холивуд със спокоен живот в английско селце

  • джони деп-
  • холивуд-
  • актьор-
  • амбър хърд-
  • вод-
  • съмърсет-
  • англия

Сега звездата се фокусира повече върху спокойствието, музиката и картините си

Джони Деп заменя бурния Холивуд със спокоен живот в английско селце - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският актьор, кинорежисьор, музикант и художник Джони Деп разказа за живота, който води след бурния развод със съпругата си Амбър Хърд и шумния съдебен процес, в който тя се опита да го дискредитира. Понастоящем той е прегърнал възможността да поживее далеч от пълната лудница и забързания живот в Холивуд, предадоха Page Six и Metro UK, позовавайки се на Somerset Studio Magazine.

След като се появиха слухове, че актьорът се е преместил във Великобритания по-рано тази година, сега самият той потвърди, че се е установил за постоянно на Острова, пише още в. Сега.

Деп разказва, че е напуснал Холивуд, избирайки за свой нов адрес британското графство Съмърсет (Югозападна Англия) заради спокойната и уравновесена атмосфера. През 2014 г. той даде 13 милиона паунда за имение в стила на абатството „Даунтън“, което се гордее с 12 спални, 8 бани и 850 акра прилежаща земя, на която може да разполага с всичкото спокойствие, от което се нуждае.

Деп подчертава, че обича места с характер и че англичаните са хора, които спазват границите на позволеното – поздравяват те, сякаш си отдавнашен съсед, без да прекаляват с фамилиарности. "Аз съм доста стеснителен човек. Тук мога да бъда себе си. Това е страхотно. Харесва ми да обикалям и да се запознавам с различни хора, но не съм великият екстроверт, за какъвто ме мислят", признава звездата от "Карибски пирати".

Актьорът споделя, че в Съмърсет успява да се скрие от вниманието на феновете и да отиде необезпокояван до магазина да пазарува. "Тук не съм обграден с хора, които искат да си направят селфи с мен. Нямам нищо против това до определен момент, но понякога става малко пренаселено", обобщава той.

Когато закупи английския имот, Деп беше току-що сгоден за вече бившата си съпруга Амбър Хърд, с която се разведе през 2017-а след две години брак. Преди да се премести в дома си, актьорът беше отседнал при своя приятел – музиканта Джеф Бек, в Съсекс, но Бек почина през януари на 78-годишна възраст. За да се нанесе в Съмърсет, звездата прибягна до ход, който "бе всичко друго, но не и скромен" – нае хеликоптер, за да стигне дотам, изтъкват изданията.

Преди няколко седмици Деп е бил забелязан да купува придобивки за новото си жилище в антикварен център в Линкълншър. По думите на собственика на магазина, Робърт Милър, Деп е "купил много много странни предмети", включително стол за бюро, три китари, комплекти бои, стативи, няколко снимки и плакати.

Холивудската звезда Джони Деп заработи 5,4 милиона долара от продажба на свои картини, съобщи Daily Mail. Серия негови творби – принтове в лимитиран тираж, представляващи портрети на музиканта Боб Марли, писателя Хънтър Томпсън, актьорите Хийт Леджър и Ривър Финикс (все покойни звезди).

Преди месеци съдът призна Амбър Хърд за виновна за това, че е оклеветила бившия си съпруг Джони Деп, представяйки се за жертва на домашно насилие. Журито заключи, че зад обвиненията на актрисата срещу него има злонамерен умисъл и постанови тя да изплати на Деп 15 милиона долара обезщетение. 59-годишният актьор, който беше в Обединеното кралство, когато присъдата излезе, направи изявление: "Съдиите ми върнаха живота".

Джони Деп открай време се изкушава от възможността да заживее в Европа. Той имаше 14-годишна връзка с френската актриса и певица Ванеса Паради, от която има две деца, и в периода 1998-2012 често се застояваше във Франция. Той признава, че животът на стария континент е много по-спокоен, а жителите му го приветстват много по-топло от американците. Той вече получи и някои възможности да възобнови актьорската си кариера тук.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ема

    12 1 Отговор
    ПОРТРЕТ НА БОБ МАРЛИ? АЛО СТИГА ОТ НЕКОМПЕТЕНТНИ НЕНАЧЕТЕНИ РЕДАКТОРИ!! ТОВА НА ПОРТРЕТА Е БОБ но не МАРЛИ А ДИЛЪН ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ!!!!

    Коментиран от #6

  • 2 майстор

    15 1 Отговор
    Да е жив и здрав Джони Деп и отново да намери щастието в женска прегръдка! Карибският пират да акостира в Европа.
  • 3 Соваж бейби

    8 1 Отговор
    Много точен избор търси спокойствие само не знам защо
    английско селце тази държава изобщо не я харесвам студено,дъждовно само там не е живял ами късмет и адаптация на човека .
  • 4 элфой

    5 0 Отговор
    1 акър е 4,046декара. Значит,ако умножим тези 850 акра по 4,046 ще получим 3439,1декара градинска площ.
  • 5 Москвича

    13 0 Отговор
    Нормално да бяга от Калифорния. Гавин Нелсон вдигна данъците на мулти милионерите, за да изхранва бездомните наркомани, живеещи в палатки на тротоарите.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Браво

    3 1 Отговор
    на Джони. Умен и талантлив.
  • 8 Обикновен човек

    3 0 Отговор
    ЗАЩО не дойде в България да види каква разруха е ?? Как живеят хората в малките градове и в селата ?? А тези нашите, които се намърдаха в Европейския парламент,изобщо какво правят там ??? Защо не виждат,че до обикновените българи никакви пари не стигат и мизерстват !!