Last news in Fakti

7 Април, 2023 08:53 2 982 9

Димитър Калайджиев от "Фермата" издаде книгата си „Забогатявай с 8333 лева на час“

  • димитър калайджиев-
  • книга-
  • фермата

Книгата е бестселър, който на разбираем език ще ви преведе през сложния път на пазарните и икономическите игри

„Искам всеки един човек в България да е поне толкова богат (финансово!), колкото аз, когато написах тази книга.“ – така колоритния участник в пети сезон на риалити формата на bTV „Фермата“ мотивира решението си да издаде втора книга, в която разкрива тайните на сделките с недвижими имоти. Наръчникът се появява като естествено продължение на поредицата успешни практически семинари, които Калайджиев провежда, посетени от над 200 човека.

Първата му книга „Прави сделки като луд“ е единствената в България, посветена на брокерството и специфичния бизнес с недвижими имоти, чийто тираж вече е изчерпан. Втората му книга „Забогатявай с 8333 лева на час“ вече е факт. Книгата се радва на огромен на интереси за по-малко от месец половината тираж е продаден.

Огромният брой продадени книги не е случаен. Както написа и главният редактор на книгата - Васил Койнарев: „Изключително малко са специализираните финансови книги на българския пазар, които наистина придават стойност и са от помощ, особено пък тези, писани от български автори.

„Забогатявай с 8333 лева на час!“ на Димитър Калайджиев е бестселър, който на разбираем език ще ви преведе през сложния път на пазарните и икономическите игри, за да получите своята финансова независимост чрез инвестициите в имоти.

Дали да купувате, или да продавате, да отдавате под наем или да инвестирате парите си, все въпроси, чиито отговори може да ви направят много богати. Димитър Калайджиев е събрал цялостната си практика и огромен опит от последните години в една книга, в която ще откриете много важна и полезна информация за имотния пазар у нас. Не пропускайте съветите на специалиста, чието име е еталон в бизнеса с имоти в България. „Забогатявай с 8333 лева на час!“ е вашият билет към един по-заможен и финансово стабилен живот."

Калайджиев става популярен с участието си в пети сезон на рейтинговото предаване „Фермата“, излъчвано по bTV. Освен с отдадената си игра и логика, с които преминава през формата, той предизвиква бурни реакции у зрителите с флирта с друга участничка в риалитито – Красимира.

Впоследствие тя написва емоционално писмо до бащата на детето си, в което признава, че не е щастлива и ще търси промяна. Въпреки очакванията на публиката, че това е поредната телевизионна афера, която няма да продължи в истинския живот, пет години по-късно, Митко и Краси не само споделят щастието на любовта, а пред броени дни вдигнаха сватба. Семейство Калайджиеви разкриха, че очакват син през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 200 си е бая

    4 1 Отговор
    Цифра......Браво
  • 2 трясъ

    11 0 Отговор
    „Забогатявай в България със 70 лева на 6 месеца.“
  • 3 КОТарАК

    19 0 Отговор
    мхм-ще си я купя. за 10 часа-80 бона. за година-30милиона..после отивам във фермата да изкарам още някой лев

    Коментиран от #8

  • 4 американска мечта

    11 1 Отговор
    в резултат на която милиони американци спят под мостовете, в кашони по улиците или в най-добрия случай - в каравани. Спекулата може да е успешна само в рамките на определен период от време, после увисваш като... Вищо де, сега като се развърти една търговия с недвижими имоти, стой та гледай. Апропо, авторът на "книгата" брокер ли е?

    Коментиран от #5

  • 5 Мхм

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "американска мечта":

    Брокер е. Има и агенция за недвижими имоти. Често се появява и по Фейсбук в клипове и ръси мозък.

    Коментиран от #9

  • 6 Идън

    12 0 Отговор
    Най- голямото богатство е човек да осъзнае колко малко му трябва на този свят- да има стимул да живее- да бъде здрав- да има за какво и за кого.
  • 7 абе,

    5 0 Отговор
    Този и един друг наречен Гуспата са от участниците от сезоните въвФерматана опосумите който ми бяха най-неприятни като хора.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Акъл

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мхм":

    Акълът е единственото нещо, дето може да го даваш и без да го имаш.