Last news in Fakti

10 Април, 2023 07:43 5 710 9

Кали победи в "Като две капки вода" в образа на Ваня Костова

  • кали-
  • капките-
  • като две капки вода-
  • ваня костова

С песента "Искам тази нощ нещо да ти кажа"

Вчера победител в "Като две капки вода" стана Кали, която влезе страхотно в образа на голямата българска певица - Ваня Костова, пише actualno.com.

След едноседмична пауза заради предсрочните парламентарни избори шоуто "Като две капки вода" се завърна на екран, давайки на зрителите нова доза смях и възхищение от талантливите участници.

Предаването започна с лека смяна в журито, тъй като на мястото на Асен Блатечки застана Джуди Халваджиян.

Първа на сцената се качи Дара Екимова, която получи от бутона на късмета една приятна, но трудна задача - да се превъплъти в образа на Мими Иванова и да изпълни нейната песен "Зелената стара чешма". Личеше си, че Дара се беше подготвила перфектно за образа, който на пръв поглед изглежда много лесен, но всъщност не е така. Този път Дара направи наистина безупречна имитация и дори самата Мими Иванова, която бе в публиката, призна: "Аз видях много неща от себе си в твоята имитация." и благодари, че Дара не е пародирала образа ѝ.

След нея дойде време за имитацията на победителя от предишното издание - Владимир Михайлов. Той трябваше да влезе в образа на Лили Иванова и прекрасната ѝ песен "За тебе бях". От началото на новия сезон на "Като две капки вода" това бе първата задача, която наистина успя да затрудни Владо Михайлов. Той трябваше да държи висок тон, но едновременно с това да опита да доближи мекия и уверен глас на великата Лили Иванова. Желанието на Михайлов да не шаржира образа и да не прави комедия обаче категорично бе постигнато.

След временния фаворит под светлините на прожекторите се появи и другият супер силен имитатор този сезон - Тома. Той трябваше да имитира Серж Танкян от System of a Down и парчето им "Chop Suey!". Както се казва - Тома разцепи! Той направи изключителна имитация - с всички по-лирични и по-тежки моменти в изпълнението на Серж Танкян. След края на имитацията Димитър Ковачев-Фънки застана пред Тома и му падна на колене!

Следваща на сцената се появи Кали, която влезе в образа на Ваня Костова и песента "Искам тази нощ нещо да ти кажа". Очевидно Кали вече се е отпуснала и не се страхува от образите, в които влиза, тъй като изпълнението ѝ беше много добро и пълно с цялата почит и уважение към покойната Ваня Костова. Веселин Маринов не скри сълзите си преди, по време и след имитацията на Кали.

Следващата имитация бе на Керана - тя трябваше да влезе в образа на скандалния и супер талантлив Сам Смит и хита му "Unholy". През цялата имитация Керана звучеше много само като себе си, така че този образ явно се оказа по-труден, отколкото тя си е представяла.

Задачата на Христо Гърбов пък бе доста трудна - трябваше да имитира Кали и култовата ѝ песен "4-4-2", която бе неофициален химн на националния ни отбор по футбол за мачовете на Световното първенство във Франция през 1998 г. Очаквано, Гърбов представи тотална пародия и разсмя цялата зала.

Следваща на сцената се качи Яна Маринова, която трябваше да влезе в образа на Стивън Тайлър от Aerosmith и световния хит "Dream On". Парчето бе твърде сложно за Яна, която в никакъв случай не е певица и на моменти пя изключително фалшиво. Като имитация на образа обаче актрисата се справи добре. Макар че... Фънки напусна студиото.

Дуетът Димо Алексиев и Ралица Паскалева трябваше да изпълни един и същ човек, а именно Веселин Маринов и парчето му "Един миг от Рая". Ралица и Димо се справиха блестящо в една и съща роля, въпреки че всяко тяхно движение бе наблюдавано от оригиналния Веско Маринов. Той ги поздрави и призна, че се е вълнувал все едно двамата са негови деца.

Последен тази вечер имитация трябваше да прави актьорът Христо Петков, който влезе в образа на Принс и вечното парче "Purple Rain". Петков направи наистина феноменална имитация на един от най-великите изпълнители на всички времена. Днешното му изпълнение бе най-доброто му от началото на шоуто.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 XXXL доста наситено и извратено

    7 2 Отговор
    Пародия на арменски скечове
  • 2 Гост666

    8 4 Отговор
    Ужас това пародия на Ваня Костова ли е . И гръмът приличаше на някоя лелка от селски магазин. Тази не може да пее да ходи да си пее противните чалги в някоя кръчма.
  • 3 Ямболски Селяндур 👨🏻‍🌾

    10 2 Отговор
    Тази я слушах от другата стая, не я гледах.
    Ха, а, а, а, а, а, да набере и почне да вие!
    Станах да видя коя е, Веско щеше да ѝ каже, че е много далеч от Ваня Костова, ама не е по сценарий.
    Иначе трябваше да спечели ония дето прави Принс.
    Аз си мислех, че той ще спечели след толкова хвалби, а те набутали тая?
  • 4 Доста

    4 0 Отговор
    Противна е тази кали! Най- добри бяха - Христо Петков, Тома , Дара ,Керана и дуета Ралица и Димо
  • 5 Преминаващ

    6 2 Отговор
    Този сезон изпълнителите са на много високо ниво. Но всичко се срива от простотиите на Рачков. Тоз май не знае кога да спре. Жалка карикатура е.
  • 6 Кака Мара

    3 1 Отговор
    Не го гледам ама със сигурност са я пускали на фона на оригинала. Поне така правеха преди като го гледах това предаване.
  • 7 Ето заради

    2 2 Отговор
    всички (до едно) тъпи, разложени "предавания" не гледам телевизия. Само Интернет, каквото аз си преценя. Кой ще изтрепе всички гнусни продуценти най-накрая?
  • 8 Ти да видиш

    4 0 Отговор
    "Той трябваше да държи висок тон," ... какво посредствено заключение. Пълно отсъствие на елементарна музикална култура.
  • 9 Вихър Строево

    1 0 Отговор
    Съществото къде остана в историята на чалгата, с "хита" Нашта система, 4 - 4 - 2 Е спечелило нещо...