Необходими продукти:
- олио - 1 с.л.
- лук - 2 глави
- червен пипер
- ориз - 2 с.л.
- чубрица - 1 клонче
- сирене - 1 ч.ч.
- брашно - за овалване
- яйца - 2 бр.
- оцет - 1 с.л.
Начин на приготвяне:
Загрейте олиото и запържете до омекване ситно нарязаните глави лук. Когато лукът омекна, прибавете червения пипер и залейте с толкова вода, за колкото хора приготвяте супата.
Оставете течността да кипне и пуснете ориза и чубрицата. Натрошавате сиренето, овалвате го в брашното и го пускате във врялата супа, оставяте да кипне отново и сваляте от котлона.
Сирената супа се застройва с яйцата, разбити с оцета, пише trafficnews.bg.
Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Този коментар е премахнат от модератор.
2 Този коментар е премахнат от модератор.
3 Този коментар е премахнат от модератор.
4 Този коментар е премахнат от модератор.