Last news in Fakti

10 Април, 2023 08:15 1 378 4

Поли Генова с нова визия на събитие на "Евровизия"

  • поли генова-
  • синя коса-
  • визия-
  • евровизия

Преди седмица българската звезда бе домакин на друго грандиозно събитие на "Евровизия" в Полша

Певицата Поли Генова шокира почитателите си с новата си визия. Чаровната изпълнителка е решила да боядиса косата си синя и с тази визия да обиколи Европа, където ще изнесе няколко концерта.

Снощи се проведе и първата вечер от едно от най-големите събития в Мадрид, съпътстващи "Евровизия", а на сцената се качи и нашенката.

В две поредни вечери феновете на конкурса ще могат да се запознаят с тазгодишните участници и да видят на живо някои от най-големите звезди от предишни години, както и да се насладят на техните невероятни изпълнения.

Преди седмица българската звезда бе домакин на друго грандиозно събитие на "Евровизия" в Полша. Там тя представи талантливите участници от тазгодишното издание на конкурса на развълнуваната публика и я зарадва, като изпълни на живо някои от най-големите си и обичани хитове.

Интересът към любимата родна изпълнителка е изключително голям след като през 2016 г. тя представи страната ни с песента „If Love Was A Crime“ и се класира на рекордното до момента 4-то място. От тогава насам феновете на конкурса я заобичаха още повече, а песента ѝ се превърна в химн за тях.

На концерта ѝ в Мадрид видяхме, че синята боя е почти измита и отново се е върнала към русото. Има все още леки сини нюанси, които безспорно ѝ отиват, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    8 2 Отговор
    Поли Генова Е с нова визия на събитие на "Ойровизия".
  • 2 баджо

    10 1 Отговор
    мнооо грозна бе
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Не я

    6 0 Отговор
    харесвам изобщо.