Last news in Fakti

11 Април, 2023 09:25 2 615 8

Дрю Баримор за менопаузата: "Не съм прашасала, суха и стара."

  • дрю баримор-
  • менопауза-
  • опра уинфри

Актрисата разкри, че проявява симптоми на перименопауза и това вече е започнало да се отразява на личния ѝ живот

Дрю Баримор за менопаузата: "Не съм прашасала, суха и стара." - 1
Снимкa: БГНЕС

В предаване, посветено на менопаузата, Дрю Баримор участва заедно с Опра Уинфри, Мария Шрайвър и професионални лекари. То бе излъчено на уебсайта на Уинфри, пише actualno.com. Актрисата разкри, че проявява симптоми на перименопауза и това вече е започнало да се отразява на личния ѝ живот.

Тя даде и конкретен пример. На последната си среща с мъж Дрю Баримор трудно говорила за участието си в програмата и нейните теми. "Обикновено съм уверена в себе си и искам да бъда себе си, да съм отворена книга. Но в този момент си помислих: Не искам да говоря за това, защото имам нужда мъжът да има определено мнение за мен", споделя Дрю и добавя, че заради стигмата в обществото се страхува, че ще я възприемат като "прашасала, суха и стара".

"Това не е образът, който искам да създам", споделя тя. След въпросната среща Баримор осъзнала, че концепцията за менопаузата се нуждае от ребрандиране: "Когато говориш за нея, изглеждаш като изсъхнала стара торба. Това е стигмата, това възприятие, което бих искала да променя. Трябва да направим говоренето за менопаузата по-забавно, секси и безопасно."

Само няколко дни преди да се присъедини към предаването на Опра Уинфри, Дрю Баримор изпита прилив на горещи вълни в собственото си шоу, когато нейни гости бяха Дженифър Анистън и Адам Сандлър. "Мисля, че за първи път усещам топли вълни", призна Дрю в ефир, докато сваля сакото си. Анистън ѝ помага да поправи микрофона с думите: "За мен е чест". "О, Боже мой", коментира Сандлър. Актрисите обсъждат състоянието на Дрю още известно време, след което тя заявява: "Е, радвам се, че този момент е документиран."


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хахаха

    7 3 Отговор
    Ето да видите , когато някой е алкохолик и наркоман , на какво започва да прилича !

    Коментиран от #4

  • 3 ОТ ХУМАТА

    5 0 Отговор
    Венко яла ти отупаме пепеляка , з бракята
  • 4 Марчето Знахаровна

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Не Убиждай !

    Коментиран от #6

  • 5 ха ха

    4 2 Отговор
    Живей здравословно миличка, за да удължиш своето прекрасно съществуване.
  • 6 Чат ГТИ

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Марчето Знахаровна":

    Пише се "обида", господине.
  • 7 Да, обаче, ние

    3 0 Отговор
    Сме длъжни да проверим! Покажи!
  • 8 змийски откачалки

    0 0 Отговор
    вземи си някоя 25 годишна с мензис или 11 годишна