Last news in Fakti

18 Април, 2023 07:55 4 698 10

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на участници в Hell's Kitchen

  • хелс китчън-
  • hell's kitchen-
  • шеф ангелов

Трима от готвачите бяха номинирани за изгонване, но се спасиха

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на участниците от синия отбор. В снощния епизод на Hell’s Kitchen България трима от готвачите бяха номинирани за изгонване – опитните Цанко, Васил и Асен. Тримата кулинари, които често се спречкват в Кухнята на Ада, изненадващо бяха помилвани от шеф Ангелов и ще трябва докажат, че заслужават мястото си в шоуто.

Безупречното представяне на Станислав по време на вечерната резервация го превърна в единствения участник, незастрашен от изгонване при сините. Червените също готвиха отлично, а двата отбора издадоха общо 131 чинии – своеобразен рекорд за Hell’s Kitchen България.

Звездният отбор също се спаси от елиминация. Те победиха сините в предизвикателство, в което трябваше да сготвят модерни версии на класически ястия за Великден. Въпреки успеха им, при популярните участници отново се появи напрежение. Този път за вниманието на шеф Ангелов. Между поп-фолк дивата Роксана и риалити звездата Виктория Капитонова прехвърчаха искри, а певицата дори се разплака, след като шеф Ангелов ѝ повиши тон.

В Кухнята на Ада става все по-напрегнато, а в епизода на шоуто във вторник вкусовите рецептори на участниците ще бъдат подложени на изпитание и те ще трябва да познават съставките на първокласни сърф и търф ястия. Мастър клас с топ сладкар отново ще изпита уменията на кулинарите, а вечерната резервация ще е с висок залог – поне един от тях ще си тръгне от шоуто и ще се сбогува с мечтата за 100 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гого

    12 0 Отговор
    Една от участничките беше ударена с тиган по главата това не е ли вид насилие?!

    Коментиран от #6

  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    15 1 Отговор
    Този ненормалник и тротинетката са хранилка за жълтите медии
  • 3 русенец 2

    13 3 Отговор
    тоз на кого е шеф на цървулите си отвратеняг кой ги гледа тез лай..
  • 4 въпросче

    8 2 Отговор
    Що за християнска държава сме,като в предавания телевизия се кланя на ада и на дявола?!
  • 5 Факти.БГ

    8 2 Отговор
    Този ми е много противен. Само, като го видя и ми се вдига кръвното, а пък за Крясъците и истерията в която изпада. - направо могат да разболеят хората и да изпаднат в стрес.....(
  • 6 гост

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "гого":

    Би следало да бъде задържан за насилие над жена.Направо си я удари с купата по главата. Как се е почувствало момичето след това и то пред много хора ,някой задава ли си този въпрос?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Обикновен

    3 0 Отговор
    Позволих си скоро да гледам едно предаване и…..Ще се опитам да дам мнение от няколкото посещения в ресторантите му. Обслужването е на ниво, но за храната ще кажа честно, че съм се хранил с далеч по-вкусни ястия. Опитах шкембето в ресторанта на “Любата”, специално от любопитство, НО…. В ресторанта на “Цар Освободител” - нищо впечатляващо. Според мен аругантно то поведение и злепоставянето са зрелище за масите.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.