Last news in Fakti

19 Април, 2023 12:57 2 269 1

Виктория Бекъм падна от падъл борд на рождения си ден (СНИМКИ)

  • виктория бекъм-
  • дейвид бекъм-
  • рожден ден-
  • падъл борд-
  • почивка-
  • празник

Бившата спайска отпразнува 49-ия си рожден ден в Маями

Виктория Бекъм падна от падъл борд на рождения си ден (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Наскоро Виктория отпразнува 49-ия си рожден ден със забавна семейна вечеря и екзотична почивка. Семейство Бекъм и техни приятели заминаха за Маями, където тя опита да се закрепи на падълборд, пише vesti.bg.

Но докато нейната певческа и модна кариера се оказаха успешни, опитите на Виктория да се занимава с водни спортове не минаха много добре, тъй като Дейвид забавно я засне как се опитва, но не успява да се задържи на съоръжението.

В клипа Дейвид предрича „Това няма да свърши добре“, докато Spice Girl опитва да балансира върху дъска. Той продължава: „Рожденичката, ето я, да!“ докато съпругата му се опитва да се задържи на дъската, преди да падне във водата.
Облечена в черна мини рокля и черна спортна шапка, Виктория изглежда доста елегантно, докато се опитва да овладее водния спорт.

Въпреки че се подиграваше на опитите ѝ да гребе на борда, Дейвид по-късно се притече на помощ на Виктория, като пренесе любимата си до брега.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ауууууу

    3 1 Отговор
    че историйка... Направо да ти се преплаче от омиление!