Last news in Fakti

23 Април, 2023 12:15 2 401 8

Фен на Камелия си татуира името й

  • камелия-
  • певица-
  • фен-
  • татуировка-
  • име

Кучето му също носи името Камелия

Фен на Камелия си татуира името й  - 1
Снимка: Facebook

"Татуирах си името на Камелия на хълбока през 2012 г. Тогава бях нейният най-верен фен и не пропусках участията ѝ в нощните заведения. Сега работя със същите тези клубове, като обличам танцьорките им. Тя ме вдъхнови в създаването на едни от най-търсените ми сценични костюми."

Това сподели пред "България Днес" Георги Аливонов. Екстравагантният дизайнер разкрива, че когато е разбрал новината, че Камелия е станала майка, много се зарадвал. По негови думи това е единственото нещо, което е липсвало на талантливата изпълнителка.

"Това е поредната и най-голяма перла в короната на Камелия. Тя винаги е искала да стане майка, а с Цветин са заедно от много дълги години и заслужават да изпитат щастието да са родители. Те са неразделни и неотлъчно един до друг, а съдбата ги възнагради за всеотдайната им любов", каза Аливонов.

Дизайнерът Аливонов е обличал певицата в една от най-популярните ѝ песни - "Само за минута", която изпълнява с колегата ѝ Галин.

"Докато все още бях студент по мода, режисьорът на клипа се свърза с мен съвсем случайно с предложение да се погрижа за облеклото ѝ във видеото. Без да знае, че се познаваме и че съм почитател на музиката ѝ, ми отправи запитване, тъй като бе решил, че стилът ми на работа отлично ѝ подхожда", спомни си Аливонов.

Георги Аливонов разказа, че първият му домашен любимец - 12-годишното му куче, носи името Камелия.

Към днешна дата Георги споделя, че не посещава участията ѝ заради натоварения работен график, но с певицата са запазили топли отношения и често се засичат в клубовете.

"Видях я преди около две седмици в една от столичните дискотеки. Имах работа - фотосесия на новата ми колекция, а тя тъкмо се приготвяше за участие. Поздравихме се, а след това се прибрах."

На въпроса дали Камелия е изглеждала бременна, Аливонов отговори, че тя винаги е била в перфектна форма и плосък корем.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какви

    11 0 Отговор
    костюми бе. Танцьорките са голи там. Голям стилист.
  • 2 Не си добре,

    18 1 Отговор
    момчето ми!.....
  • 3 йхнкхйких

    14 1 Отговор
    Чалга=унищожение на държавата !
  • 4 Реалист

    0 2 Отговор
    Махни патлака и я направи Камелия:)
  • 5 ха, ха

    7 0 Отговор
    Селяндури всякакви та и този/дизайнер/ на порногравси парцалки така.Личи си,че още като дете чалгата го е бъгнала.
  • 6 Анти чалга.

    5 0 Отговор
    Занех ,че чалгата изпилява мозъци но чак пък толкова .
  • 7 Хайл

    4 0 Отговор
    Този отслишане на чалгия нещо е превключил на друга скорост .
  • 8 Да,

    2 0 Отговор
    луди и пропаднали има в изобилие вече. То това беше целта. Мисията е изпълнена - пълен разпад и разврат. Честито.