Last news in Fakti

26 Септември, 2013 12:38 3 882 1

Част от VIP-овете заживяха в Полукъща, Лияна на спешна операция

  • полукъща-
  • vip brother-
  • лияна-
  • риалити

Същевременно в Къщата се проведоха вторите номинации в шоуто

Вчера в къщата на Vip Brother 2013 се проведоха вторите номинации. Спасилият се след първата си номинация Ивайло Станчев отново е сред застрашените от изгонване, както и съпругата му Мира Радева, Павел Чернев и Йоана.

Йоана е сред номинираните, тъй като бе капитан на загубилия поредната мисия отбор.

Съквартирантите се изправиха и пред едно от големите предизвикателства в този сезон на шоуто, за което нямаха дори смътна представа. То е наречено Полукъща и разделя участниците във Vip Brother 2013 на два неравностойни лагера – на Vip-ове и на техни слуги.

Тази непривлекателна роля е отредена на петима Съквартиранти, определени от зрителите на шоуто, а именно Лияна, Тервел Пулев, Мариан Кюрпанов, Иво и Пламен. Те ще трябва да живеят при далеч по-различни условия от тези на останалите, лишавайки се от комфорта на своите "Господари". Така например за да се изкъпят в своята баня, намираща се на двора, някой от тях ще трябва да върти педалите на колело. Те също така ще трябва да се грижат за прането на останалите и да се хранят с това, което Vip-овете им определят като порцион.

Предвид това, че Пламен е марионетката и представлява зрителите, съквартирантите му трябва да бъдат заблудени, че решението кой да влезе в Полукъщата е взето от него.

Същевременно Лияна излeзe от Къщата заради операция.  Спешното излизане на певицата се налага заради имплант, който трябвало спешно да й се постави в челюстта.

Проблемите на Лияна със здравето започват на 3 юни тази година, когато тя усеща пулсираща болка в зъбите.

"Болката в началото и сега не беше по-силна от такива случаи. Но започнах да се подувам. Взе да ме боли жестоко главата. Ужасни болки, никога не съм усещала такива.

Не мога да ги опиша. Не можех да виждам, не можех да чувам. Пила съм аулин през половин час. Казваха ми, че ще се отровя, ако продължавам така. Но... болките не минаваха. Стигна се дотам, че си купувах от аптеката упойки, които сама си слагах със спринцовка във венеца. Можете да си представите какви жестоки болки са били, за да прибегна до това.

Защото нямаше лекарство, което да ми помогне. Имах и висока температура. Няма да забравя - гледах как от ръцете ми излиза вода. Цялото тяло непрекъснато ми беше мокро – от болката и от възпалението. Бях се подула, не бях себе си. Това най-малко ме интересуваше, просто исках болката да спре.

През това време свалих 5 кг.”, разказва Лияна. Зъболекарите режат венеца, правят кюртаж на костта, но това не помага. Накрая се оказва, че инфекцията е слязла към лимфните възли.

"Имаше моменти, в които не можех да си поема въздух. Тогава докторът ме в Стоматологичния факултет. Там направиха разрез на лимфните ми възли, които бяха с големината на яйце. Оттам изтече страшно много гной”, спомня си Лияна.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виктор Христов

    0 3 Отговор
    Така е Лияна, като не си поддържа зъбите