Last news in Fakti

30 Април, 2023 21:09 4 892 6

Галин разкри подробности за раздялата с Диона (ВИДЕО)

  • галин-
  • диона-
  • продуцент-
  • певица-
  • подробности

Продуцентът подчерта тенденции в поведението на певицата, които са били двулични

Певецът и продуцент в поп фолка Галин най-накрая проговори за отношенията си с Диона, която за известно време беше в неговата музикална компания, но си тръгна със скандал. В подкаста "Не съм такъв човек" той е болезнено откровен за случилото се и заговори за големи неустойки и какви пари му е дължала тя.

Продължава да я подкрепя като приятел, но категорично не желае да работи повече с нея. Определя чувствата си към Диона с думата "извратени".

"Диона се върти като палачинка обикновено като става дума за мнения. Мога да ти пусна едно нейно клипче от "Биг Брадър", където обяснява, че изневяра никога не би простила. Онзи ден я гледах при теб в подкаста "Не съм такъв човек" и говори, че изневярата било нещо нормално. Тя ми е любимата палачинка със сладолед и ягоди", коментира с тънко чувство за хумор изказването на Диона, когато гостуваше също в подкаста.

"Имам извратено чувство на любов към Диона. Докато беше в моята музикална компания като че ли не чувстваше, че ѝ обръщаме достатъчно внимание, все беше недоволна от това как ѝ се правят проектите. С оглед на новите ѝ проекти и поглеждайки назад към нещата, които ние сме правили, се вижда колко са били успешни.

"Имам сантимент към нея. Много ми е забавна и обичам да излизаме. Бил съм до нея в много тежки лични моменти, винаги е разчитала на мен и продължава да е така. Съветвал съм я, помагал съм ѝ за много неща. Но не бихме могли да си дадем повече един за друг в работата. Доверието в работна гледна точка е загубена. Тя като си тръгна от фирмата трябваше да плати една много голяма неустойка, която ние не искахме да ѝ взимаме. Ако беше всеки друг продуцент нямаше да го направи. Но аз не искам да стои някакъв човек насила при мен, затова си разписахме документите и тя си плати само за един проект, след като няма да сме и ние продуценти. Но става въпрос за много тънки пари. Разписах ѝ, че може да си пее песните и я пратихме да се развива. Времето показва на кой решението е било правилно и грешно. За мен лично тя изгуби от цялата работа", коментира Галин, който бе последният гост в светския подкаст "Не съм такъв човек".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 от село

    10 1 Отговор
    Сега много рева за тази новина , и за това ще си отворя още една бира !!
  • 2 И кой е

    9 1 Отговор
    И кой е Галин, и коя е д7764иона, и как изобщо това е новина?!

    Коментиран от #3

  • 3 Объркан

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "И кой е":

    Аз мислех, че Галин е Диона.
  • 4 само айн въпрос

    6 1 Отговор
    Кои са Дион и Галина????
  • 5 7+7

    4 0 Отговор
    Писна ми от сиga ни!!!
  • 6 яяя

    3 0 Отговор
    Галин всъщност е Галина, защото е абсолютен пиерас.