Last news in Fakti

2 Май, 2023 07:34 4 250 7

Асен от Берковица напусна Hell's Kitchen

  • hell's kitchen-
  • хелс китчън-
  • асен маджаров-
  • берковица

Tвърдоглавието му го лиши от място в топ 4

Aсен Маджаров е поредният кулинар, който се разделя с мечтата за голямата награда от 100 000 лева в Hell’s Kitchen България. Готвачът от Берковица влезе в шоуто заедно с майка си Клавдия и напусна надпреварата две седмици преди големия финал. Асен беше един от най-опитните кулинари в сезон 5 на Кухнята на Ада, но твърдоглавието му го лиши от място в топ 4, пише vesti.bg.

Асен попадна в капана на ръководителя на вечерната резервация с оранжева престилка Кристиан, който си беше поставил за цел да саботира конкурентите си. По време на резервацията Асен беше разпределен на станция стартери, където се справя най-зле. След като приготви няколко неуспешни ястия и многократно отказа помощ, Асен събра черни точки пред шеф Ангелов. Така планът на Кристиан проработи и той изпрати конкурента си у дома.

В следващия епизод на Hell’s Kitchen Виолета, Станислав, Васил и Кристиан ще трябва да готвят фюжън кухня, което ще бъде едно от най-сложните изпитания в шоуто до момента. Те ще се изправят срещу звездите на сезон 4 – победителката Валентина, сребърната медалистка Виктория и любимците на публиката – Мариела и Камен.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Х у го

    3 2 Отговор
    Местим
  • 2 плюс минус

    12 2 Отговор
    Превъртайки тв каналите, попадам от време на време на това предаване.
    Викове, крясъци, ужасТ.
    Отрицателната емоция на готвача прави храната безвкусна.
  • 3 Лаврентий Берия

    7 0 Отговор
    Ае нема нужда от тоя спектакъл. Всички знаем кой ще победи - т.н. Станислав от Перник. Останалите са там просто за запълване на телевизионно време. Досадно!
  • 4 Отвратителния водещ

    6 0 Отговор
    Кога ще напусне?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 кУмУнист

    4 0 Отговор
    Тука е като статиите за бг футбола, уж никой не гледа, но всеки с мнение за предаването или участник, как хем не гледате, хем всичко в детайли знаете, а и коментирате.
  • 7 готвача Винету

    3 0 Отговор
    Това ,,шоу" върви по пътя на биг брадър. А Асенчо е толкова ,,опитен,, че не може да прецени колко голям лист от нори му трябва за да завие едно скапано суши.