Last news in Fakti

9 Май, 2023 10:57 3 601 2

Ръсел Кроу ревнува от новия "Гладиатор"

  • ръсел кроу-
  • гладиатор-
  • роля-
  • екшън

Екшън звездата си припомни колко значим е бил филмът от 1999-а за него и кариерата му

Ръсел Кроу ревнува от новия "Гладиатор" - 1
Снимка: Shutterstock

Ръсел Кроу коментира дългоочакваното продължението на "Гладиатор", по което работи Ридли Скот. Той ще се излъчи на екран през ноември 2024-та година. Актьорът, който спечели Оскар за ролята си в споменатия филм няма да участва в него, като каза, че „малко ревнува“, пише vesti.bg.

„Вижте, единственото, което изпитвам по повода е лека ревност, защото ми напомня колко млад бях и колко значимо преживяване беше в живота ми,“ сподели Кроу в интервю за Collider.

“Този филм промени живота ми. Промени начина по който хората възприемаха мен и това, което правя. Наистина се чувствам голям късметлия за това, че имах възможността да участвам в толкова много добри филми, но този беше нещо изключително.“

Кроу допълни: „И ето, сега сме 2023 г., този филм е сниман през 1999-та, но ви гарантирам, че някъде по света, тази вечер в праймтайма на някоя телевизия ще се излъчва „Гладиатор. Не всеки филм се радва на такъв дългосрочен успех. Наистина е много специален за мен".

Ридли Скот режисира продължението, в което ще участва Пол Мескал, а сценарият е дело на Дейвид Скарпа. Има сведения, според които Бари Когън също може да вземе участие в предстоящата продукция.

В продължението Мескал ще влезе в ролята на Луциус, син нс Лусила (Кони Нилсен) и племеник на Комодус (Хоакин Финикс).


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гладиатора е само един

    16 3 Отговор
    и той се казва Спартак, родом от Родопите - ар!
  • 2 Гост

    10 0 Отговор
    Ако не беше станал 150 кила,спокойно можеха да те ,,съживят" докато се рееше над тревите в края на филма.И да има едно добро продължение,наистина добро.Аз самия съм го гледал над 20 пъти,стотици милиони хора по света също.