Last news in Fakti

9 Май, 2023 16:15 3 254 4

Секси мамче: Катрин Тасева показа още по-наедрялото си коремче

  • катрин тасева-
  • коремче-
  • бременна-
  • фотосесия

25-годишната бивша гимнастичка позира пред обектива, облечена в кафяво бюстие и пола, които разкриват по прекрасен начин наедрялото ѝ коремче

Златното момиче Катрин Тасева е прелестна в очакване на своята първа рожба. Като много бъдещи майки, и тя си направи фотосесия с коремчето, за да запечата милия спомен. Фотосесията е дело на фотографката Таня Коритаровa.

25-годишната бивша гимнастичка позира пред обектива, облечена в кафяво бюстие и пола, които разкриват по прекрасен начин наедрялото ѝ коремче.

През февруари роденото в Самоков златно момиче направи парти за разкриване на пола на бебето, но последователите ѝ в социалните мрежи не успяха да разберат дали ще е момче или момиче, защото бъдещата майка зададе въпрос „Момче или момиче?“, на който не даде отговор. Предстои да разберем.

Катрин обяви, че очаква бебе в началото на януари тази година, а 2 седмици преди това спортистката получи предложение за брак от приятеля си Станислав Сивков в центъра на Пловдив, в присъствието на приятели на двойката, облечени като Дядо Коледа, припомня ladyzone.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БатП

    1 0 Отговор
    Така и не разбрах кое ѝ е секси на тая.
  • 2 Фифи сладката

    1 0 Отговор
    И това ако е пола,аз съм софийски трамвай! На всяко вързано около кръста парче плат ,не се казва пола.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 проектант

    1 0 Отговор
    Може и обръчът й да е сехи.sexi