2 Октомври, 2013 16:00 1 801 0

Дженифър Лопес: Мислех, че не мога да пея

  • лопес-
  • антъни-
  • талант-
  • пеене

Певицата се съмнявала в певческия си талант

Дженифър Лопес признава, че се е съмнявала в способността си да пее, докато не се е запознала с вече бившия си съпруг - Марк Антъни, предаде tialoto.bg. Той я уверил, че има хубав глас и че трябва да го използва. Изпълнителката на хита "On The Floor" сподели, че е била твърде несигурна за вокалните си възможности, въпреки че към днешна дата е супер успешна поп звезда с международна слава.

В интервю за списание Cosmopolitan, Великобритания, Джей Ло казва: ''Най-голямата несигурност, която някога съм имала в живота си, е по отношението на певческия ми талант. Докато бях омъжена за Марк все му казвах, че не съм добра в това, но той ми помогна да преодолея тези съмнения като продължаваше да ми повтаря, че трябва да се отпусна и тогава ще достигна пълния си потенциал като певица."

44-годишната звезда се раздели с Марк, от когото има две деца, през юли 2011 г. Три месеца по-късно тя започна връзка с хореографа Каспър Смарт, но признава че е много взискателна към него.

Тя обяснява: ''Аз имам нужда от добър партньор, с който да живея живота си. Имам високи стандарти за това, какъв човек искам до себе си и как трябва той да се отнася с мен. Аз също давам много във връзките си. Не говоря за материални неща, а за любов, лоялност и добро отношение.''


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА