Last news in Fakti

13 Май, 2023 15:17 3 603 19

Алла Пугачова се завърна в Русия и разбуни духовете (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • алла пугачова-
  • визита-
  • завръщане-
  • москва-
  • русия-
  • погребение

Кратката визита на руската звезда не остана незабелязана от критиците ѝ

Алла Пугачова се завърна в Русия и разбуни духовете (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Руската естрадна звезда Алла Пугачова за кратко се завърна в Москва и след дни бързо отлетя обратно за Израел, където се премести да живее със семейството си след началото на руската инвазия в Украйна, съобщава в. Сега.

Певицата пристигна в страната специално за погребението на своя близък приятел, стилиста Валентин Юдашкин, който почина на 2 май ненавършил 60. Моделиерът от 2016 г. се бореше с онкологично заболяване на бъбреците. Примадоната сподели, цитирана от lenta.ru, че той ѝ е гостувал преди няколко седмици в Израел, макар и много болен, и тя за нищо на света не би пропуснала да го изпрати в последния му земен път. Пугачова долетя в Москва заедно с възрастната майка на Юдашкин, която отдавна също живее в Обетованата земя.

Публикация, споделена от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Асистентката на певицата – Елена Чупракова, е потвърдила пред РБК, че тя си е заминала. „Тя вече си замина, а вие още не можете да се успокоите. Не можете да живеете без Пугачова!“, обръща се помощницата ѝ към критикарите на звездата.

Алла Пугачова за кратко бе в родината си и през август. След като съпругът ѝ, шоуменът Максим Галкин, бе обявен за „чужд агент“, певицата застана на негова страна, заявявайки, че той е честен човек и патриот, и в знак на солидарност поиска от руското Външно министерство и тя да бъде включена в регистъра на чуждестранните шпиони. На критиците си Кралицата на естрадата чрез социалните мрежи каза, че са „били крепостни, а сега са роби“ и скоро след това напусна страната, изразявайки недвусмислено несъгласие с политиката на Кремъл.

През октомври 2022 г. Пугачова потвърди, че се намира в Израел, а през ноември подаде заявка за закриване на последната ѝ работеща компания в Русия.

Сегашната визита на певицата за прощалната церемония с Юдашкин се превърна едва ли не в най-обсъжданото събитие през последните дни в Русия. В руските медии се завъртяха слухове за това продаден ли е или не замъкът на семейството в Подмосковието, коментираше се частният самолет, с който Алла Борисовна е долетяла, нарекоха лицето ѝ „мъртво“ след безбройните пластични операции, а походката ѝ – тежка и болезнена. Не бе пощадена и шапката на Примадоната, определена като „прекалено претенциозна“ за траурна процесия, а някои журналисти не пропуснаха да напишат, че певицата е била посрещната хладно от местните знаменитости и някои от тях дори я избягвали.

Хорът на критиците на Пугачова веднага намери повод да избухне отново. Телевизионният водещ Владимир Соловьов, обсъждайки пристигането на певицата, не спести грубости. „Не разбирам защо пуснаха Пугачова обратно. Какво е това все пак? Възможно ли е всичко това? Можеш да разнасяш за страната си каквото ти хрумне, можеш да избълваш какво ли не, а след това ти е позволено да се върнеш? Давайте сега, покажете я и по телевизора, дайте ѝ да направи концерт. Паднете ѝ в крачетата, посрещнете я с цветя. Нали ви ощастливи: майката хранителка се върна!“, гневи се Соловьов.

Актрисата Яна Поплавская също написа в социалните мрежи: „Умишлено мълчах и чаках реакцията на обществото. Имам само един коментар за тази случка. Сложете вашата "примадона" в къса пола на табуретка на Червения площад. Наредете се на опашка и я целувайте отзад с думите "Радвам се да те видя!" И да се излъчва пряко по телевизията! Но да се строят всичките ѝ обожатели, та цялата страна да види тази колона…“. Обидните излияния за певицата набързо събраха над 3700 харесвания, но и множество несъгласия в коментарите.

Пред „Комсомолска правда“ асистентката Елена Чупракова е потвърдила, че именно тя, а не някакъв неин виртуален двойник, е отговорила по този повод на жалките критикари в Мрежата, че Пугачова си е заминала за Израел, а те още не могат да се успокоят в злобата си.

По време на погребението на Валентин Юдашкин обаче дори прес-секретарят на руския президент Путин – Дмитрий Песков, се отнесе уважително с певицата и побеседва с нея, припомня „Московски комсомолец“. Съобщава се, че Песков се приближил към Алла и ѝ целунал ръка с думите „Как сте? Много се радвам да ви видя“, цитира го изданието. Други подробности за разговора им не са огласени.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А бе не бъдете

    7 2 Отговор
    Толкова скосени , какво сте се втренчили само в дребнящини и злоба, требва да си много нещастен дс го прайш тва нещо
  • 2 Да питам..

    28 15 Отговор
    Тая освен в Русия къде другаде я слушат и кой освен руснаците се е бъркал за билет на концертите и?
  • 3 Българка

    20 26 Отговор
    Руската простащина, жестокост нямат край и дъно...........

    Коментиран от #5

  • 4 Така са рускините

    12 15 Отговор
    не искат в раша, а в чужбина развяват руски знамена и кричат: " слава путину"!

    Коментиран от #7

  • 5 Офф..

    11 6 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Ганьо пък е върхът кОлтурата - освен Славето,би ли ми посочила некой друг "културтрегер" за последните 30 години?

    Коментиран от #6

  • 6 хааааа ха ха ха ха

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "Офф..":

    Този пък какъв култруртрегер е? И ти ли си хипнотизиран от телевизора?

    Коментиран от #8

  • 7 Що бе?

    17 7 Отговор

    До коментар #4 от "Така са рускините":

    Укрячките пък пищят тяхната си "Слава" по цялото земно колело,и кво от това?
  • 8 Офф..

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "хааааа ха ха ха ха":

    Не схващаш сарказъм и ирония що ли?

    Коментиран от #11

  • 9 да питам

    6 6 Отговор
    Оня късия що не я арестува ... 🤭

    Коментиран от #12

  • 10 Пак да питам..

    21 9 Отговор
    Кой,освен руснаците,която тя нарича роби и унтерменши,се е бръкнал да и слуша врясъците на тая? Който си плюе върху публиката,губи и пари,и респект,и всичко,което е постигнал благодарение на същата тази публика..
  • 11 не си струва

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Офф..":

    Този дори иронично не го споменавай!
  • 12 хе хе

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "да питам":

    Сети се де!💡

    Коментиран от #13, #14

  • 13 да питам

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "хе хе":

    Въпросът е реторичен , ама ти ка да се сетиш ...🌟

    Коментиран от #15

  • 14 555555

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "хе хе":

    Всички знаят,ама си траят.
  • 15 пациенти

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "да питам":

    При вас всичко е риторично, иронично и доста шизофренично. И ти се сещай!

    Коментиран от #16

  • 16 да питам

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "пациенти":

    И чий пациент си , ако не е тайна , разбира се ?

    Коментиран от #18

  • 17 Всики умни хора си отиват от Русия.

    9 4 Отговор
    Защо ли?
  • 18 питай

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "да питам":

    Вие сте пациентите.
  • 19 Нещо става

    3 2 Отговор
    От над 30 г. медиите у нас не споменаваха името на Алла, а сега, след като спря да пее ни заливат с новини за нея? Сигурно си е платила или някой друг...