22 Май, 2023 08:36 60 842 79

Уличиха "Ергенът" в грандиозна измама

  • ергенът-
  • евгени генчев-
  • валерия-
  • измама

„Ергенът“ е нагласена постановка, смятат последователите на шоуто

Защо продуцентите на „Ергенът“ са знаели името на победителката още преди старта на снимките? Сериозен въпрос след спорния финал на риалити формата – сапунка „Ергенът“ по БТВ. Беше ли предварително наговорен между телевизията и продуцентите финалът и победителката в току що завършилия сезон на формата?

Отговорът е повече ДА, нагласена работа, отколкото да е било честно състезание с отворен финал. Излъга ли БТВ своите не много останали верни зрители, които изтърпяха сапунката докрая в името на „възтържествуването“ на Любовта с голямо Л?

„Ергенът“ е нагласена постановка, а това доказва списъкът на ЦИК с електронната регистрация за гласуване в Бодрум, Турция за изборите за парламент на 2 октомври миналата година, съобщава B-News.

Уличиха "Ергенът" в грандиозна измама

Списъкът с електронната регистрация на избирателите е официален държавен документ! И е достъпен за всеки гражданин.

Всяка грандиозна измама лъсва заради едно малко недоглеждане. На лъжата затова краката са къси.

От регистрацията става ясно, че седмици по-рано, ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА на снимките, неколцина от екипа са били в заверата и са знаели, че от всички участващи девойки САМО някои (като победителката в играта – конкурс Валерия Бисерова Георгиева) са били планирани от продуцента Радослав Тушев да останат с него и с екипа му докрая на снимките в курорта Бодрум.

Общо регистрирани в ЦИК българи за гласуване в курорта са били около 50-ина човека, тяхната самоличност се пази в електронния регистър. Със сигурност много участнички не са били планирани да останат да гласуват в Бодрум.

Тоест, всички без ЕДНА са били с Нулев шанс да стигнат финала още преди старта! Екипът, планиран да остане до финала, включвал продуцента Радо Тушев, самия „Ерген“ Евгени Генчев и водещия Наум Шопов с жена му Теа. В регистрацията на ЦИК са те плюс ….жената на Ергена….или Победителката за сърцето на Евгени.

В регистъра на ЦИК за гласуване в Бодрум липсват имената на много или почти всички участнички в реалити формата – като Симона (Мони) Зенингер и кючекинята Пам, които после заформиха лесбовръзка.

И другите участнички като Полина Папаркова, Ирина Карабаджак и третата финалистка Микаела също нямат регистрация в ЦИК за 2 октомври 2022, каквато има „победителката“ Валерия. Липсват като регистрирани за 2 октомври Габриела, Боряна, Райя, Елисавета, Елена-Антоанета, Милица, Крисия, Лиа, Ивелина, Ирина, Теодора, Меган, Виктория, Джия, Айлин, Кристина!

Всички те са били отписани за финала още преди старта, за сметка на регистрираната Валерия. Още преди да пуснат камерите на запис победителката е била известна за сценаристите! Има регистрирана само една „финалистка“ в ЦИК – Победителката за сърцето на Евгени Валерия.

Призоваваме БТВ и г-н Радо Тушев да дадат на екипа ни разследващи журналисти пълен списък с трите имена по паспорт на всички участнички, за да сравним кои са имали предварителен шанс да се задържат до финала като Валерия и кои са били отписани още преди снимките! Дали има поне една такава друга такава със статута на вътрешен човек, член на екипа.

Явно този съвсем тесен либерален кръг е бързал да се регистрира и така да се подсигури, че ще даде гласовете си за любимите на БТВ „шарени джендъри“ Кирчо и Кокорчо от „Продължаваме Промяната“ в коалиция с ДБ. За каквито шарлатани са гласували такива шарлатани са и авторите и телевизията, продуцирала и излъчила лъжата „Ергенът“.

Така лъсналата нагласена работа трябва да бъде обяснена от ръководителите на либералната телевизия. Защо е направена? За да се прокламират либерално джендърските ценности през налагания образ на победителката, както предполагат бдителни граждани? Или обикновена шуробаджанащина, която се шири от години в родните медии.

Публична тайна е, че „Големите награди“ – пари и екскурзии се разпределят между близки и роднини на ръководствата и продуцентите зад гърба на чуждите собственици и още по-лошо – зад гърба на лъганата наивната публика, която гледа и участва с надеждата за истинско състезание. БТВ дължи отговори! Вечният ерген Антон Хекимян и „БТВ Новините“, които рекламираха „Ергенът“ също трябва да отговарят!

Коментар на Елиас Ели за измамата:

„Има нещо гнило в Дания“!
„Излиза, че либерастката телевизия битивитУ, още от първия момент е знаела победителят. А тя е кучкарката Валерия, защото отлеждала кучета и е в пълен синхрон с жълтопаветните соросоиди, които имат по 3 кучета в апартаментите си и са направили цяла София на „Кучешко-лайняна отврат“. Цялата отврат е, че „Ергенът" Евгени е нямал никакъв шанс, а другите момичета са били миманс.

Задачата на Евгени е била по цял (ден) да лъже момите като селски тарикат и да ги лигави като гол охлюв по поляна. То затова още от начало са били тези“ скрити бележки“, които си разменяха с Валерия. И за капак трябваше да ѝ предложи брак. Това момче или е тъпо, или е взело поне 1 милион от продуцентите, за да се наниже на тоя тъп капан.“

Тъпи сме очевидно ние, наивните зрители, а не тези, които ядат тлъстата баница пред телешкия ни възторг.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 264 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    258 11 Отговор
    Наивници кой ви кара да гледате тези гнусни предавания ПРОСТ НАРОД

    Коментиран от #26

  • 2 И В ЖИВОТА Е ТАКА

    112 6 Отговор
    ...........ЗА ПЛЕБСА САУНКИТЕ ТРЯБВА ДА СА НА "НИВОТО" НА ПРЕТЕНЦИИТЕ МУ...!
  • 3 Aлфа Bълкът

    96 13 Отговор
    Не! Не! Не! Това е гнусна лъжа! Ергенът е най-стойностното предаване в българския ефир!
    Аз ще се запиша и ще си спечеля
    жена оттам!
    Ама не някоя като Валерия, дето първата брачна нощ
    Евгени ще свети на кучето!
    Аре стига с тия!
  • 4 хихи

    110 8 Отговор
    Много Голям Праз!
    Това са предавания за Мазохисти
    правени от Садисти...
  • 5 таквизи ми ти работи

    84 2 Отговор
    "На лъжата затова краката са къси." На лъжата краката са дълги ,има къса поличка и изрязана блузчица,има операции за поставен силикон,хиалурон,издължени мигли,екстеншъни,червило и доста грим по лицето си.

    Коментиран от #35

  • 6 цумбрум

    96 0 Отговор
    Жената на Наум Шопов - Теа си я е пличкала в морето през цялото време на тоя "Ерген". Нека да й е лоша на баба Тоша!Ох и Ах!
  • 7 мъкаааа

    72 1 Отговор
    Мдааааа,пак българска работа!
  • 8 Псевдоним

    114 2 Отговор
    Всичките "риалити предавания" са такива, това не прави изключение. Приближени до продуцентите и екипите печелят, а зрителите ги захранват с гледания и интернет трафик.
  • 9 Фифи сладката

    76 1 Отговор
    С нагласени предавания не можеш да радваш хората,а само да ги разсмиваш горчиво.
  • 10 Че е фалшиво го знаят всички

    108 5 Отговор
    Това не е състезание , а предварително записана шоу програма. Има сценарии, екип, режисура, монтаж.

    Не е риалити, нито е на живо. Просто филмче по сценарии с актьори.

    Първият сезон участничките бяха от кастинг агенция, за да зарибят хора за вторият сезон. Не успешно, тъй като и в този сезон голяма част от участничките са от кастинг агенция.

    Не виждам драма, просто частна телевизия си снима предавания и си гони гледаемост

    Коментиран от #24, #49

  • 11 Събират си пари и не им пука

    89 3 Отговор
    Ами те всички предавания са с нагласе победители. Няма какво да се гледа. Всичко е фалшиво, дори и държавата ни.

    Коментиран от #18

  • 12 Майката на Бранимир Балачева

    49 15 Отговор
    Какви либералисти,тия гласуват под строй за Герб!
  • 13 Р.М

    25 1 Отговор
    Взе 50,000лв

    Коментиран от #77

  • 14 Голям кеф!

    28 3 Отговор
    И това съм пропуснал.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Според мен

    78 5 Отговор
    Тази Валерия е толкова зле с парите покрай кучкарника, че е приела парите, за да си върне дълговете. Продуцентите са търсили закъсала манекенка за Ергени.
  • 17 Пффф

    84 4 Отговор
    Е много ясно че е нагласено.Нали е реалити предаване.Всички такива формати са нагласени.Кво се правите всички на отрепани
  • 18 Пфф

    30 0 Отговор

    До коментар #11 от "Събират си пари и не им пука":

    Точно така!Евала!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Пич

    60 6 Отговор
    Я гледай..... Шок.....за всички фризьорки и магазинерки , кои със зяпнали уста гледаха развитието на тази " чиста и съкровена " любовна история..... Важното е , че кучищата са добре , и няма пострадали животни по време на снимките !!!

    Коментиран от #29

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ХАХАХАХА

    38 6 Отговор
    Разследващи журналисти призовават... Нямам думи. Закривай всички западни медийки.
  • 23 неразбрал

    47 2 Отговор
    Ами и бабите пред блока знаеха, ама вие продължавахте да хвърляте прах в очите на заблудените
  • 24 МДААА

    58 2 Отговор

    До коментар #10 от "Че е фалшиво го знаят всички":

    То пък една гледаемост,един ерген, едни моми,... ама карай да е весело
  • 25 Идън

    29 0 Отговор
    Как,, кючекинята Пам,,?
  • 26 смешно, но факт

    42 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ха ха ха":

    Зяпат хората, иначи трябва да гледат и слушат предизборно студио
  • 27 несправедливо

    28 7 Отговор
    Някой гледа ли го изобщо това предаване? Освен любителките на сапунки.
  • 28 Соваж бейби

    46 5 Отговор
    Това са глупави предавания за хора без платени канали за пълнеж,понеже и турските и индииски сериали и те не са безплатни.Наемат хора от кол и въже които заемат свободното време на елементарни хора не мисля че един средно интелигентен човек си губи време за такива шоута биг брадър,сървайвър не знам си още каква тъпня по добре в тик ток да гледаш други глупаци без кастинг ако нямаш цифрова телевизия отколкото такива ,същите ще ги завърти телевизията и в другите шоута
  • 29 Идън

    60 2 Отговор

    До коментар #20 от "Пич":

    Не видях и капка любов в това предаване. Също както в чалгата- пее се за любов а всъщност става дума за нещо съвсем друго.

    Коментиран от #31

  • 30 123

    42 3 Отговор
    Какво очаквате от подобен род предавания? Това е забавление за наивници,да не използвам друга дума.

    Коментиран от #72

  • 31 Пич

    26 0 Отговор

    До коментар #29 от "Идън":

    Добре казано ! Направо го сведохте до Хайку !
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 БТВ или лъжите на мисирките

    53 4 Отговор
    То си личеше, че всичко е нагласено, пошло и измамно, а ергена на лигави и на въргаля част от участничките и накрая за награда взе кучкарката! А за наградите е така при всички мобилни оператори, търговски вериги раздават си ги на себе си и любовниците си!
  • 34 Анонимен

    34 11 Отговор
    Всеки зрял човек разбира, че това е едно шоу, един спектакъл. Има красиви моменти в него, има и нагласени, има и не дотам хубави. Важното е в едно такова, наречено романтично реалити, да се пресъздават емоции, чувства, да се мечтае, дори фантазира. Това все пак е в някаква степен театър и не виждам нищо чудно или нередно. Още повече участниците в него подписват договори със създателите на продукцията. Вероятно има и репетиции пред камерите. Безспорно има елемент на нагласеност, но това става , вероятно, със знанието и съгласието на участващите в телевизионното предаване.Шоуто все пак се гледа по желание.
  • 35 Лъжата

    29 0 Отговор

    До коментар #5 от "таквизи ми ти работи":

    е двуполова - забравяш крадливите продуценти (мъже), от които тръгва цялата схема.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Малък,

    42 2 Отговор
    но много прост народ. Освен зрители, тази тъпня имала и последователи, че и чак сега се сетили, че всичко е нагласено.
  • 38 Не разбрах

    27 1 Отговор
    Ергенът ли е виновен или ПП. Егати и пропагандата тук, все на политиканстване ви дърпа
  • 39 ха, ха

    24 2 Отговор
    Пламена/Пам/сега ще побеснее,че според драсканиците си нея изкарвате кючекчийка.Отгоре на това и преписвате и лесбовръзка с варнрнката Симона/Мони/.А иначе гласуването не е задължително а по желание дори и когато си в чужбина.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Веси

    28 0 Отговор
    Ясно е че всичко е нагласено,Те търсят сеир ,а ние гледаме глупостите им.Кой е виновен?Ние.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 това си беше ясно

    37 1 Отговор
    Всички знаем, че месеци наред епизодите се обработват според сценария. Видя се, че краят е програмиран, но се чудя защо Елена и другите момичета допуснаха да са използвани по този гаден начин. Що се отнася до новата "светска" двойка, не е нужно да го играят на влюбени. Получиха си рекламата, вкеки за собствения си бизнес и толкова. Може би на Евгени му е приятно да е в ролята на по-малко обичаният домашен любимец, който ще се храни според прищявките на господарката. Няма лошо.
  • 44 Наблюдателен

    34 0 Отговор
    Някой забеляза ли, когато Евгени избираше пръстен за "вероятната" избранница , че той беше абсолютен комплект с обиците , които и беше подарил доста по рано в предаването. За мен този момент беше финала.😉
  • 45 Наблюдателен

    17 2 Отговор
    Някой забеляза ли, когато Евгени избираше пръстен за "вероятната" избранница , че той беше абсолютен комплект с обиците , които и беше подарил доста по рано в предаването. За мен този момент беше финала.😉
  • 46 голямо свирене ще падне

    32 6 Отговор
    Докато се изплатят дълговете на Валерия. Ами после.....разходите за приют са безкрайни. Но какво пък - имаш си съпруг, който е и спонсор. Освен това, той ще е по турнета, а ти ще си се гушкаш на воля с кучетата. Идилия.
  • 47 Същият

    28 2 Отговор
    Коментарът на Факти не е също на ниво,както и тази американизирана продукция,равнозначна на пошлост,чалгаджийство.Като гледам тези нищо показващи кадри.Жалко за БТВ.Летвата за ниво не само е паднала,тя просто е прогнила и час по-скоро трябва да се смени.
  • 48 Мармалад

    34 2 Отговор
    Браво на автора ! Телевизиите нека се замислят ,че хората очакват истината . А това предаване трябва да смени името си на харемът защото по същество е това . Затова го снимат в Турция.То и участничките горе долу като харемите от тези времена.
  • 49 Aлфа Bълкът

    22 2 Отговор

    До коментар #10 от "Че е фалшиво го знаят всички":

    Аре бе?
    99% oт зрителите му си мислят, че е наистина.
    Иначе кой нормален ще се излъже да гледа?

    Коментиран от #73

  • 50 Сватята

    24 1 Отговор
    Тъпо и бездарно написано - тюрлю гювеч от просташки политически опрювки, които нямат общо с темата за разкритата измама на "риалитито", което изобщо не е риалити...
  • 51 реалист

    20 0 Отговор
    Нима някой си въобразява, че всичко, което се показва е истина. Истина, ама за забавление на домакините.
  • 52 Прозорлив

    20 1 Отговор
    Единствената измама е,ако той се окаже...мома !
  • 53 от къде започна

    11 4 Отговор
    ........А къде отиде?
    ...." Явно този съвсем тесен либерален кръг е бързал да се регистрира и така да се подсигури, че ще даде гласовете си за любимите на БТВ „шарени джендъри“ Кирчо и Кокорчо от „Продължаваме Промяната“ в коалиция с ДБ. За каквито шарлатани са гласували такива шарлатани са и авторите и телевизията, продуцирала и излъчила лъжата „Ергенът“.
    Явно статията политическа поръчка!
    Не е чудно, защото е ясно кои са феновете на подобни реалитита.
  • 54 ганю

    21 1 Отговор
    За всички тъпанарски предавания и реалитита плаща мафията
    перат пари и ви занимават с простотии
    на народа му дай хляб и зрелища
    ала като няма хляб остана само сеира
    гьотверени
  • 55 ГадЗееваи

    7 5 Отговор
    хаха, авторът е получил мозъчна диария и се опитва да открие топлата вода.
  • 56 бай Иван

    24 0 Отговор
    Първо е глупост самото предаване, второ се оказва,че е имало и измама. Ми на който му харесва да си гледа такива глупости! Простащината е навсякъде по телевизионните предавания , но такава ни стана и нацията за съжаление. Скоро имаше във "факти" анкета и при нея се оказа,че най-гледаното било "Капките" с феноменалните 2%. Над 65 % са отговорили ,че не гледат такива предавания. Как тогава се отчитат такива потресаващи резултати за гледаемост. Някой някъде лъже.
  • 57 Георгиева

    18 2 Отговор
    За какво правят Нов кастинг за да продължават за лъжат и заблуждават народа.Да не го правят!
  • 58 Аня

    12 26 Отговор
    Не мога да разбера,като толкова не харесвате "Ергенът",защо сте го гледали.Имате избор,гледайте си стойностните за вас предавания.Да ама,не!Ние трябва да плюем,да злобеем и то на гърба на младите хора,участвали в предаването.Как пък нищо хубаво не видяхте в тях,какво толкова направиха,че да им слагаме разни грозни квалификации.Мога само да кажа,истина или не много Красота се показа ,а Валерия и Евгени пълнят и сърце и очи !Това е.
  • 59 Ади

    27 3 Отговор
    Шуробаджанащината е наследство от комунизма.Грозно и гнусно та нали зрителите ви определят рейтинга,а вие ги лъжете и манипулирате.Странно ми е тази злобна Валерия,с високото его/явно има от какво ,като е знаела истината/как е гледала в очите 24те момичета,като сама е знаела за гнусната постъпка.Рейтинга ви мамаля а,няма смисъл да правите ново предаване,защото зрителите не ви вярват
  • 60 Курводраскачи

    8 14 Отговор
    Откъде разбрахте кой за кого щял да гласува, ве? Дейбаиплигофренитевидейба!
  • 61 дай пари

    15 2 Отговор
    Много просто е - те са си били гаджета отпреди! Съгласили са се да учасват в това предаване заради парите....
  • 62 Ремко

    12 4 Отговор
    Валерия и Евгени са двойка поне от 2020 г.3 месеца просто разиграваха театър.Имали са и тайна стая в която да се ч.укат,докато тече формата.Аз ги харесвам много и ми е все тая ,че е било нагласено.

    Коментиран от #63

  • 63 aнтифен

    11 0 Отговор

    До коментар #62 от "Ремко":

    А ти как разбра за тайната стая,... да не би да държеше свеща
  • 64 123

    12 0 Отговор
    Последното изречение от статията казва всичко.
    Странно ми е как може да има хора гледащи такива предавания, та след това и да правят "открития", че всичко е нагласено и явно зрителите на тези предавания били "тъпи". Страшни открития, направо трябва по някоя международна награда да получат за тях (за авторите на тези открития).
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Да не би

    8 3 Отговор
    Хаха, регистрирал се е, който е искал да глалува на всяка цена!!!
    Другите просто са тъпи парчета и не разбират....
  • 67 Пенчо

    11 1 Отговор
    ХаХаХа. Я простотии не гледам, че стана прост.
    И време за губене също.
  • 68 папката

    7 2 Отговор
    То и Survivor беше нагласен ама рейтинг и реклама трябва. Пара да има за да може всяка есен или зима зрителя да гледа такива пошли предавания. По ON AIR пускат от време на време сериала Нереално. Там много ясно показват как се прави такова шоу.
  • 69 незнайко

    21 2 Отговор
    Много добра статия, но все пак КЕРВАНА СИ ВЪРВИ А КУЧЕТАТА НА ВАЛЕРИЯ ЛАЯТ ! Не бих живял с такава жена даже и седмица. Вегетарианка и обичаща повече кучета от ДЕЦА !!! Как такъв интелект като Евгени направи този СМРАЗЯВАЩ избор ??? Явно всичко е било НАГЛАСЕНО . Жалко за Евгени .
  • 70 А дали е така

    4 0 Отговор
    При положение че е най - четената статия , дали наистина хората не ги вълнува именно това най много
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Панчаревската кметица

    6 0 Отговор

    До коментар #49 от "Aлфа Bълкът":

    гледането и асимилирането са две много различни неща
    ние и български футбол гледаме
    и парламента гледаме
    и бетона по морето гледаме
    това не означава че ги харесваме или одобряваме и посещаваме
  • 74 Какво

    4 0 Отговор
    Аз от 20 години не гледат мутренски телета.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 русенец 2

    3 1 Отговор
    другия път с още по големи джуки и по дебели от свинята дето беше кеф за тъпунгерите
  • 77 Кой

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Р.М":

    Кой е Р.М.?
  • 78 асдасд

    0 0 Отговор
    А остана ли някой, освен бабите дето да гледат битивиту?
  • 79 Ха така

    1 0 Отговор
    Браво, имало и свестни журналя у "Факти"!!!