Last news in Fakti

25 Май, 2023 20:55 2 145 2

Шеметен финал на първия сезон на “При Тото MEGA” - с изповедта на един Въргал

  • влади въргала-
  • тото-
  • подкаст

Подкастът на живо “При Тото MEGA” тръгва на лятно турне

На 23 май вечерта, от сцената на театър “Theatro”, Йонислав Йотов – Тото обяви последното издание на подкаста на живо в София за този сезон и напомни за предстоящия летен тур през юни – във Варна, Перник и Пловдив.

“Тази вечер обаче мой гост е… Влади Въргала!”, съобщи веднага след това Тото и покани на сцената събеседника си.

Шеметен финал на първия сезон на “При Тото MEGA” - с изповедта на един Въргал

Бурни аплодисменти посрещнаха Владислав Карамфилов - Въргала, който призна, че не е спал повече от 36 часа, подготвяйки се за гостуването си при Тото. “Винаги сред 2000 човека има един или двама специални, които ти спират вниманието. Ти си един от тези специални, Тото. Тук съм, защото има смисъл всичко това, което правиш”, призна гостът и сравни “При Тото” с “голяма кошница, в която можеш да побереш всички важни неща, които искаш да достигнат до хората”.

В продължилия над 3 часа разговор-изповед публиката имаше възможността да си припомни едни от най-емблематичните превъплъщения на Въргала през годините, но и да научи още много за него – истории, които досега не е споделял пред никого. “Любовта някой път е жестока, особено майка й…”, напомни Влади, разказвайки как попада в бойното поделение на Официалния черен полк на България, за да стигне до “Ку-ку” и “раждането” на Въргала, чийто бисери “Нова година, нов ланец” и “Внимавай, да не ти пра’йм камерата сирак” се цитират и до днес. “Ти си първият инфлуенсър в България!”, отсече Тото и двамата се посмяха над много от реалните истории в живота на Въргала, които на моменти звучаха “нереално”.

Подкастът премина през всички скали на емоциите. Разговорът засегна различни етапи от живота на Влади – от детството, през казармата и приемането му във ВИТИЗ, до ролята на Тодор Колев и Джоко Росич в живота му, участието му във “Vip Brother” като социален експеримент и темата за продуцирането на филми. “От кино в България може да се печели само ако е с държавни субсидии и каквото си откраднеш по време на киноправенето - другото ти го вземат кината”, отсече продуцентът на “Шменти капели”. Филмът, чиято история е свързана не само с похарчените 2,4 млн. лева и заложения апартамент, но и с даден от Въргала обет – какъв е, към кого е и спазил ли го е – тези, които не са присъствали на подкаста, ще имат възможността да разберат скоро в официалния YouTube канал на ToTo Yotov.

Преди публиката да изпрати на крака и с бурни аплодисменти госта, Въргала разказа култовия виц, с който навремето е приет във ВИТИЗ – жест, който направи специално за присъстващите и Тото, защото освен в “Мемоарите” си, досега в никой друг формат не го е правил.

Така, след шеметния финал в София, подкастът тръгва на турне! Феновете на “При Тото” ще могат да го гледат на 12 юни в Летен театър – Варна; на 14 юни – в Лятно кино - Перник и на 16 юни в Летен театър Бунарджика – Пловдив. Гостите отново ще са МЕГА, обеща Тото, но отказа да разкрие подробности. Билети има в мрежата на Eventim.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сими сими

    6 2 Отговор
    Противняк е,не става!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Само питам

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "сими сими":

    Кой от двамата?