Last news in Fakti

7 Юни, 2023 16:28 4 166 8

Ако тези 6 неща ги няма във връзката ви, не е любов

  • връзка-
  • връзки-
  • любов-
  • отношения-
  • взаимоотношения-
  • интимност

Ако взаимоотношенията ви куцат в тези области, в напълно възможно в тях да няма любов

Ако тези 6 неща ги няма във връзката ви, не е любов - 1
Снимка: Shutterstock

Повечето хора в желанието си да срещнат партньор и да не са самотни, са склонни да свалят значителнос стандартите си и се самозалъгват във връзките си. През цялото време обаче усещат една празнота в себе си, която не могат или не искат да признаят, че просто се дължи на липсата на вълшебната дума "любов".

Има 6 признака, които сочат, че тази връзка не е вашата мечтана приказка:

1. Имате по-важни приоритети от връзката ви

Когато човек е влюбен, той винаги несъзнателно поставя романтичните си отношения на първо място, пише Флагман. Ако вие или партньорът ви винаги си намирате по-важни ангажименти от това да прекарвате времето си заедно, най-вероятно просто ви липсва магията на любовта.

2. Секс

Интимността е показателна за химията между двама души. Когато сме влюбени, искаме да слеем нашите тела, умове и дух с този на половинката ни. Оргазмът не е само удоволствие. Става въпрос за желанието да споделим нашите сърца, души и всяка част от нас.

3. Не искате да се свържете

Любовта е онова чувство, което е карало хората да живеят заедно още преди да е имало ипотечни кредити, когато са обитавали пещерите. Ако вие искате да създадете дом и семейство, то ще се случи, независимо от всички пречки. Ако единият от двамата не е влюбен, то няма да се случи въпреки всички възможности.

4. Разочарование

Много хора са влюбени не в партньора си, а в идеята за всички празненства, свързани с годежа и сватбата. Ако след медения месец един от двамата изпадне в депресия, то най-вероятно просто не е влюбен в половинката си.

5. Изпадане в труден момент

Всички може да го играем влюбени, когато животът върви по ноти. Лакмус за истинската любов са трудните моменти, в които един от двамата партньори изпада.

6. Любовта е пътуване, а не дестинация

За много хора всяка промяна в начина на живот се оказва катастрофална за отношенията им с партньора. Това може да е промяна в стандарта на живот, смяна на дома или нещо друго, което нарушава битовия комфорт, което по никакъв начин не може да разруши любовта, ако е истинска.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор
    Истинска и ВярнаСтатия
  • 2 Само

    13 0 Отговор
    Две са нещата :
    1 Твоят партньор , все още е най важното нещо в живота ти !
    2 Секса все още не е задължение , а продължава да е желание !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Констатираща

    3 0 Отговор
    Истинската любов е приятелство, както и приятелството е любов и двете минават едно в друго и затова нищо от ежедневието и проблемите в живота не би трябвало да ги унищожат.
  • 5 Гост

    1 1 Отговор
    Все повече жени се женят само заради сватбата и да се видят като булки.

    Коментиран от #6

  • 6 Остарял си:

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    все повече жени не се омъжват. Има защо - мъжете са на изчезване, повечето са обратни, другите заети и останалите са обикновени идиоти.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 МИМИ

    0 0 Отговор
    ТРЯБВА СЕРИОЗНО ЕББАНЕЕ ПО ДВА ПЪТИ НА ДЕН А ВИЕ СЕ ПОМОТВАТЕ