Last news in Fakti

23 Юни, 2023 11:58 2 623 5

Меган Маркъл с хитър ход след провала със Spotify

  • меган маркъл-
  • спотифай-
  • договор-
  • агент

Херцогинята си намери ново кралско семейство

Меган Маркъл с хитър ход след провала със Spotify - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл изглежда е напът да стане най-високоплатеният инфлуенсър в света въпреки редките си появи в социалните мрежи и последния провал в създаването на дигитално съдържание за подкаста си Archetypes, съобщава Daily Mail.

След като договорът на принц Хари и Меган Маркъл за 20 милиона долара със Spotify беше прекратен, двойката отчете загуба от около 10 милиона долара. Поради тази причина Маркъл е предприела светкавични действия и е започнала процеса по своето ребрандиране, за да монетизира славата си, пише"Телегрф".

Херцогинята в изгнание вече е намерила нов агент в лицето на Ари Емануел, която оглавява агенцията WME. Медийни спекулации свързват Ари Емануел с членове на саудитското кралско семейство.

Междувременно се появиха и слухове, че Маркъл е близо до подписване на договор, който ще я направи ново рекламно лице на Dior. От компанията обаче официално отрекоха тези твърдения.

Все пак Меган трескаво се подготвя за пускането на собствена марка и вече поднови лиценза на своя лайфстайл блог The Tig.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циник

    14 2 Отговор
    Мегън видя, че вече няма хляб в Хари и се преориентира към някой друг принц, па макар и рязан. Умна жена.
  • 2 Само ферарита ви

    1 1 Отговор
    Пожелавам глава да не можете да вдигнете, ферари след ферари🤣
  • 3 Ейййй

    9 2 Отговор
    Все се чудя в тая Англия и САЩ само пуйчи яйца ли растат.
  • 4 въпросче

    6 1 Отговор
    Какво е ребрандиране? Това нали не е на български език? Да си ребрандираме ушите!
  • 5 файчо

    6 1 Отговор
    Меган Маркъл изглежда е на път да стане най-високоплатената инфлуенсърка в света ,на планетата,на Луната,в космоса,на Юпитер,в съзвездията и така нататък към Алфа Центавър. Или Кентавър беше?