Last news in Fakti

23 Юни, 2023 12:32 4 598 10

Алекс Сърчаджиева върна борчове за 20 хил. лв. след смъртта на Ласкин (ВИДЕО)

  • александра сърчаджиева-
  • тото-
  • игри на волята-
  • водеща-
  • актриса-
  • дългове

След смъртта на Иван Ласкин нещата изглеждали много зле за Алекс, но към днешна дата тя вече си е стъпила на краката и играе моноспектакъла си "На живо" из цялата страна

След дълъг тежък период Алекс Сърчаджиева най-накрая успяла да върне заемите, които висяли над главата ѝ след смъртта на съпруга си Иван Ласкин. Става дума за сума от над 20 бона, която талантливата актриса е върнала на близки, приятели и банки.

15 хиляди от цялата сума е била от потребителски кредит, а останалото е помощ, предоставена ѝ от колеги, близки приятели и познати.

"Аз не съм похарчила парите си за Малдиви и скъпи чанти, а за лекарства", казва Сърчаджиева пред Тото в неговия подкаст. Тя не упреква никого, но признава, че едни от "виновниците" дълго време да остане без работа и да не приема странични ангажименти, са бившите ѝ шефове, реализирали приключенския риалити формат на Нова ТВ "Игри на волята", разкрива тя пред рапъра.

"Бях взела много заеми, за да плащам лекарства. Случи се най-голямата трагедия в живота ми, загубих Иван. Имах покана за втори сезон. През януари ме предупредиха, че трябва да отложа ангажиментите, които имам. Отказах всичко, което ми беше предложено. Бях махната от предаването пет дни преди началото на снимките, уволниха ме по телефона. Казаха, че ще правят шоу, но без мен. Пет часа гледах в точка, след което много плаках, защото ми стана обидно. Върнах се в изходна позиция", разказа тя.

Всъщност, конфликтът е бил доста по-дълбок – Алекс е била унижавана и обиждана от екипа на хитовата продукция, които в последния момент - дни преди началото на снимките ѝ се обаждат, за да ѝ кажат, че няма да им трябва. Така втория сезон на екстремното шоу започва да се води от добре познатото дуо - Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

Към днешна дата Алекс споделя, че вече е стъпила на краката си, но това ѝ е коствало години търпение, много усилия и безкрайни вечери, в които е мислила, че няма да се оправи без мъжа си. В крайна сметка тя успява да събере мислите си и да създаде успешния си моноспектакъл "На живо", който се радва на жив интерес в цялата страна.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаа..

    21 4 Отговор
    Скоро не е квичала за пияндока,явно се е оправила с финансите.Ванко беше доброто дете на киното,което стана лошото момче на кръчмата..
  • 2 Мишо

    21 0 Отговор
    Ванката беше голям, но това пиене във всякакви варианти, един път показваше как се пие ракия от чушка. Лоша работа, не е хубаво да си заминават хората без време ...
  • 3 СЕЛЯНИН

    29 5 Отговор
    Цялата клика трябва да бъде изметена с тежка метла ! Такива бездарници стоят на хранилка цял живот и обикалят от телевизия в телевизия, за да тровят зрителите. Роднинската връзка не предава таланта в ДНК ! Няма друго име, за това което се случва в българските медии, освен паразитиране. Като се започне от Сашето Кадиев, през Вачева...та стигнем до Сърчаджиева.
    Всички те си мислят, че някой им е длъжен.
  • 4 хаберих

    20 3 Отговор
    Радостно е,че Александра Сърчаджиева се е оправила и не дължи заеми. Да е жива и здрава жената! Лекарствата да са по-далече от нея.
  • 5 А той

    15 5 Отговор
    ѝ остави апартамент за стотици хиляди на пъпа на София , иначе щеше да е по квартири както с майка си или на село ! А има и друга дъщеря от предишния си брак...

    Коментиран от #6, #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Буквоядец

    11 3 Отговор
    До кога ще занимава обществото със своята персона!
  • 8 ако

    3 2 Отговор
    беше взела бързи кредити нямаше да разказва това, защоте вече шеше да е изгърбена като по-голяма част от над половината кредитополучатели. А и да остане без жилище
  • 9 ......па

    5 0 Отговор
    Успяла е да си върне борчовете защото няма кой да изпива парите които сега изкарва.
  • 10 Реалист

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "А той":

    Или на квартира с пиянде бащата:))