Last news in Fakti

24 Юни, 2023 07:50 1 331 6

Счупиха рекорда за най-скъп бургер - румънски политик го продава на цена от 6200 евро

  • най-скъпият-
  • бургер-
  • румъния

"В него ще сложим хайвер от белуга, вагиу (говеждо месо) от Япония и вие ще ни кажете какво още”, коментира в клип във Фейсбук Аврам Гал

Счупиха рекорда за най-скъп бургер - румънски политик го продава на цена от 6200 евро - 1
Снимкa: Shutterstock

Най-скъпият бургер в света се продава в румънския град Клуж, съобщава вестник “Адевърул”. С новината се похвали във Фейсбук един от местните лидери на Социалдемократическата партия - Аврам Гал, който има ресторант. Той твърди, че е счупил рекорда, поставен в САЩ.

“В Америка продават бургер за 6000 долара, ние искаме да го направим малко по-скъпо - 6200 евро. В него ще сложим хайвер от белуга, вагиу (говеждо месо) от Япония и вие ще ни кажете какво още”, коментира в клип във Фейсбук политикът.

Наскоро Аврам Гал обяви, че продава кафе със злато, посочва БТА.

„Ако искате да почерпите приятелката си или себе си, можете да го направите с кафе само за 60 леи (24 лева). Специално кафе със златни листа. По-добро и по-скъпо от Дубай”, казва Аврам Гал в публикация във Фейсбук.

В ресторанта му се предлагат и други деликатеси на астрономически цени. Сред "клиентите" наскоро беше и куче, чиито стопани му дадоха да яде говеждо в златни листа. Всичко на цена от "само" 6000 леи.

Политикът често предизвиква негативни рeакции в социалните мрежи. Най-често преобладават коментарите, че изглежда напълно откъснат от икономическата и социална реалност в Румъния, отбелязват местните медии.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедлив

    9 2 Отговор
    Тоя свят тотално изтрещя...Време е за рестарт...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пич

    10 1 Отговор
    Хахаха..... румънецът Аврам...!!! Е..... балъците са само повече от китайците !!!
  • 4 ИВАН

    7 1 Отговор
    Аман от умници, ами то в такъв изроден свят - такива бурени ще процъфтяват, ама тоя румънец си играе на дребно, но нашите политици щипват направо милиончета и без бургери - само с едно подписче.
  • 5 Реалист

    3 0 Отговор
    Аврамчо иврейските си номера ще ги ядеш сам.
  • 6 Диамантената ръка

    0 0 Отговор
    Ха ха, Авраме ти ли си, бе...?