Last news in Fakti

28 Юни, 2023 05:13 4 231 4

Потвърдено: Откритите в Южна Калифорния човешки останки са на актьора Джулиан Сандс

  • джулиан сандс-
  • мъртъв-
  • останки-
  • изчезнал-
  • актьор

65-годишният актьор беше обявен за изчезнал на 13 януари, след като тръгнал към връх Балди, източно от Лос Анджелис

Потвърдено: Откритите в Южна Калифорния човешки останки са на актьора Джулиан Сандс - 1
Снимка: Фейсбук

Разследването потвърди, че човешките останки, открити от туристи на 24 юни в безлюден пуст район близо до връх Балди в Южна Калифорния, са на актьора Джулиан Сандс, съобщи шерифството на окръг Сан Бернардино, цитирано от Асошиейтед прес.

Сандс, участвал в няколко номинирани за "Оскар" филма в края на 80-те и 90-те години, сред които "Стая с изглед" и "Да напуснеш Лас Вегас", е намерен мъртъв в планински район в Южна Калифорния пет месеца след изчезването си по време на поход, посочиха властите.

Шестдесет и пет годишният актьор, живеещ в Лос Анджелис, е бил запален и опитен турист. Той беше обявен за изчезнал на 13 януари, след като тръгнал към върха, издигащ се на надморска височина над 3048 м източно от града.

Екипи, подпомагани от дронове и хеликоптери, го издирваха неколкократно, но работата им беше възпрепятствана от суровото зимно време, задържало се и през пролетта, така че те не откриха никаква следа от Сандс, докато туристи не се натъкнаха на тялото му.

Извършена е аутопсия, но за да се определи причината за смъртта, са необходими допълнителни анализи, отбелязаха властите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    Мир на Душата му
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Така е !

    1 0 Отговор
    Едни мрат от слободия , други от мизерия !