Last news in Fakti

29 Юни, 2023 15:30 6 160 20

Голямата любов на Слави разпродава скъпите му подаръци

  • слави трифонов-
  • мартина огнянова-
  • скъпи подаръци-
  • разпродава-
  • финансови затруднения

Мартина Огнянова живее в старозагорско село с настоящия си мъж и трите им деца

Бившата годеница на Слави Трифонов – танцьорката Мартина Огнянова, едва смогва да изхрани трите си деца. Наскоро варненката роди трети син от настоящия си мъж – треньора по бокс Коко Колев, а финансовото положение на многодетното семейство явно не е никак розово. Мартина пак се е принудила да разпродава абсолютно всички свои дрехи, чанти, обувки в групи за търговия в социалната мрежа Фейсбук, пише вестник Ретро.

Всички модни придобивки на бившата балерина от „Магаданс“ са изключително скъпи и са от периода, в който бе жената до Слави Трифонов. Става дума за маркови обувки, рокли и аксесоари за хиляди левове, купувани от щедрия учиндолец за тогавашната му годеница. Предвидливо след раздялата им Мартина си е прибрала целия багаж и е отнесла всички луксозни подаръци със себе си, за да може да разчита към днешна дата на продажбата им. Една от последните ѝ обяви е за рокля, обсипана със стотици камъни.

„Момичета, с голямо вълнение ви представям една фантастична рокля. Изработена е от перли и сваровски кристали. Обличала съм я само веднъж, за повод. Носена е 2 часа. Размерът е S/M. Купувана е за 7000 лв. Моята цена за вас е 2500 лв.“, пише Мартина.

Мераклийка за тоалета обаче още не е открила. „Мили дами, иска ми се да се освободя бързо от около 100 чифта от моите обувки. Някои са чисто нови. Повечето са носени веднъж и са в безупречен вид! Много малко от чифтовете са носени 2-3 пъти. Всеки един от чифтовете е купуван за над 1000 лв., повечето дори над 2000 лв.“, пише в друга обява бившата на Слави. В нея тя е публикувала само дрехи от луксозни марки, купувани основно от чужбина по време на пътешествията им с Трифонов. Тя продава и над 30 дамски чанти, по нейни думи купувани на цени между 2000 и 6000 лева всяка.

Малцина Фейсбук потребители са успели да разгадаят самоличността на Мартина, която към днешна дата изглежда неузнаваема. Тя, мъжът ѝ и трите им деца Матео, Лука и Нико вече година живеят далеч от София, в старозагорското село Шаново. Там те си купиха стара селска къща, която така и не смогвали да ремонтират.

Варненката дълги години живя на семейни начала с Трифонов, а накрая го опозори, като му изневери именно с боксьора Коко Колев, за когото днес е омъжена. В момента двамата се издържат освен от продажба на вещи и от психологически консултации. От известно време насам те дават на клиентите си полезни житейски съвети за справяне с различни ситуации, макар нито един от двамата да няма образование за психолог.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наско

    33 14 Отговор
    Много поздрави от Германия. 3000 евро стартова пълно е с работа тази година. Всички жени тук работят и са достойни

    Коментиран от #8

  • 2 Така е

    51 3 Отговор
    рано или късно кифлите връщат ключовете от колата!

    Коментиран от #17

  • 3 мъкаааа

    30 7 Отговор
    На Слави дамски дрехи обувки и чанти не му трябват,няма да ги носи той.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Офф..

    24 5 Отговор
    Дългото е "село с комплексия" що го закачате на тема "жени"?
  • 6 да би мирно седяло

    24 5 Отговор
    не би чудо видяло, със сигулност е направила по добрия избор като се е разделила със Слави Трифонов, тъй като с него едва ли ще има жена с изключение на Мара Отварачката която обича парите повече от боксовете в лицето да издържи и година, и да понесе истериите и сприхавия му характер на буреносен облак, но поне си е осребрила едногодишната мъка подобаващо, което сега и е от полза.
  • 7 Уса

    29 6 Отговор
    И таягори яко маслото...100 чифта обувки стоножка да беше.Слави бил си голям глупак, да си беше харесал медицинска сестра нямаше да паднеш в банята, щеше да имаш и семейство
  • 8 Германец

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Наско":

    Няма да те разберат :) Поздрави и жив и здрав.

    Коментиран от #15

  • 9 абе,

    33 6 Отговор
    Жълтурковци не ви ли омръзна да преповтаряте едни и същи глупости. Жената е щастлива с мъжа до себе си.Имат си трима синове.Отдавна е забравила златната клетка на Славчо от която е имала щастието да избяга навреме.Естествено е да се отърве от парцалките на Славчо като ги продаде.

    Коментиран от #20

  • 10 ИВО СИРОМАХОВ

    22 3 Отговор
    ШЕФЕ, ПРЕДЛАГАМ ТИ ДА ОТКУПИШ ВСИЧКИТЕ ПОДАРЪЦИ. ХЕМ СА НА ПО-НИСКИ ЦЕНИ И ПО ТОЗИ НАЧИН НЯМА ДА СИ НА 100% ВЪТРЕ, А МАЛКО ПО-МАЛКО. СЛЕД ТОВА ГИ ПОДАРЯВАШ НА ДРУГА И ТАКА ПОСТЕПЕННО ЩЕ ИЗБИЕШ ЧИВИЯТА, КОЯТ ТЕ Е НАТЕГНАЛА ОТЗАД.
  • 11 Юпи

    17 7 Отговор
    На таво му се вика падение!!
  • 12 УРА,, УРА

    31 3 Отговор
    На тоя свят няма умни жени, има тъпи мъже!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 пфууууу

    21 9 Отговор
    Хаха, притрябвали са на някой носените й стари парцали, при това за хиляди левове! Като не може да си храни децата, не се ли сеща да си намери работа примерно! Хак да й е че е зарязала Слави. Като е толкова отворена...

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ха Ха

    12 0 Отговор

    До коментар #14 от "пфууууу":

    Защо пък трябва да живее със Славчуууу-лъжльото, само заради парите му,...!?А, е и толкова отвратителен...!
  • 17 КАДИРОВЕЦ

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "Така е":

    И златните бижута, и ключовете от апартамента.....

    Както каза един гащник тука : Няма да ни разберат....
  • 18 Славчо фетиша

    3 1 Отговор
    Купувам всички парцалки😀😀😀
  • 19 Диамантената ръка

    5 2 Отговор
    Поредната уфсъ психоложка...
  • 20 Ами

    11 3 Отговор

    До коментар #9 от "абе,":

    Като се е отърваля от Славчо, дето не е за търпение, що не му е върнала и парцалките, а предвидливо си ги е отнесла. Клошарката принцеса не може да стане.