Last news in Fakti

29 Юни, 2023 16:16 2 826 6

"Една от онези срещи, които рядко се случват в живота": Моника Белучи проговори за връзката си с Тим Бъртън

  • моника белучи-
  • тим бъртън-
  • любовна връзка-
  • любов

Двойката се запознава през октомври миналата година на филмовия фестивал "Люмиер" в Лион

"Една от онези срещи, които рядко се случват в живота": Моника Белучи проговори за връзката си с Тим Бъртън - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

В неотдавнашно интервю Моника Белучи разказа за връзката си с Тим Бъртън. Актрисата се възползва от възможността да изрази любовта си към режисьора, с когото споделя живота си.

Влюбена, Моника Белучи разказва за личния си живот в интервю за "Elle", публикувано на 26 юни. Във връзка с Тим Бъртън, 58-годишната актриса побърза да заяви любовта си към своя приятел. "Аз обичам Тим. И изключително много уважавам Тим Бъртън", каза тя. "На първо място съм много щастлива, че срещнах този човек. Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота".

Влюбените никога досега не са имали възможност да работят заедно. Италианката ще изиграе съпругата на Бийтълджус през септември 2024 г. в продължението на едноименния филм (излязъл през 1988 г.), режисирано от нейния партньор. "Познавам мъжа, обичам го, а сега ще се срещна с режисьора, така че това е още едно приключение", каза Моника Белучи.

В "Бийтълджус 2" /Beetlejuice 2/ Майкъл Кийтън, Уинона Райдър и Катрин О'Хара ще повторят ролите си съответно на Бийтълджус, Лидия и Делия Диц. Джена Ортега (вече снимана от Тим Бъртън в хитовия сериал на Netflix "Уенсдей") също ще се присъедини към актьорския състав като дъщерята на Лидия.

Любовната им история беше разкрита от "Paris Match" през февруари миналата година, припомня vesti.bg. Влюбените се насладиха на романтична вечер по улиците на Париж, преди да се върнат в хотел "Риц". Двойката се запознава през октомври миналата година на филмовия фестивал "Люмиер" в Лион. По време на церемонията режисьорът получи специална награда от Моника Белучи.

Преди Тим Бъртън, Моника Белучи бе омъжена за Венсан Касел от 1999 до 2013 г. Двойката има деца Дева и Леони (на 18 и 12 години). След това от 2017 до 2019 г. тя имаше връзка с Никола Лефевр.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мухаха

    10 11 Отговор
    Красавицата и звяра .... светът се изкриви щом и Бойко даде власта на кирчо и кокорчо

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ироничен

    3 0 Отговор
    Много важно................
  • 4 щото

    11 1 Отговор
    не е срещнала Въргала. По-младичък, иначе същата физиономия, режисьорин, прокопсал...
  • 5 Права беше леля

    11 1 Отговор
    Хубавите ябълки свинете ги ядат.
  • 6 Одит

    11 0 Отговор
    Двойката се запознава през октомври миналата година Но Любовната им история беше разкрита от "Paris Match" през февруари миналата година???
    Божидара, ти четеш ли какво си написала?