Last news in Fakti

30 Юни, 2023 16:29 1 478 7

Прокурор за Кевин Спейси: "Той е сексуален насилник"

  • кевин спейси-
  • съд-
  • сексуален насилник-
  • сексуално насилие-
  • обвинения

Шейсет и три годишният холивудски актьор беше описан от обвинението пред Кралския съд в Саутуърк като "мъж, който напада сексуално други мъже"

Прокурор за Кевин Спейси: "Той е сексуален насилник" - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Според казаното в съдебната зала американският актьор Кевин Спейси е "сексуален насилник", съобщиха световните осведомителни агенции, цитирани от БТА.

Шейсет и три годишният холивудски актьор беше описан от обвинението пред Кралския съд в Саутуърк като "мъж, който напада сексуално други мъже".

Прокурорът Кристин Анию каза пред съда: "Кевин Спейси Фаулър е актьор, много от вас вече знаят това. Той е изключително известен и е спечелил множество награди. Той също така, според обвинението, е мъж, който напада сексуално други мъже. Той е мъж, който не уважава границите и личното пространство и изпитва удоволствие да кара другите хора да се чувстват безсилни. Той е сексуален насилник.

Спейси отхвърля 12-те обвинения, включително за сексуално нападение и непристойно поведение.

Анию каза, че съдът ще изслуша четирима мъже, всички на възраст между 20 и 30 години, привлекли вниманието на Спейси. "Никой от тези мъже не е искал да бъде докосван от Кевин Спейси Фаулър, но той не се е интересувал от чувствата им."

Актьорът пледираше невинен през януари по обвинения в непристойно поведение, сексуално нападение и сексуални действия при безсъзнание на отсрещната страна. Носителят на две награди "Оскар" отрече и четири по-ранни обвинения в сексуално нападение и едно обвинение в изнасилване.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 5 Отговор
    това е чудовище тоя Насилник все ще си намери Майстора
  • 2 Адам Хилтън

    19 0 Отговор
    Бил Гейтс и Джеф Безос изневеряваха на жените си с 16 годишни, на острова на Епстайн - ама няма да посмеят да ги съдят, иначе икономиката на САЩ ще се преполови.
  • 3 Страшни лицемери

    13 0 Отговор
    А БАЙДЪН Е ПЕДОФИЛ И НАСИЛНИК ! ДОРИ НЕ СЕ И КРИЕ .КЪДЕ СТЕ ПРОКУРОРПЕТА ?
  • 4 Гена

    1 9 Отговор
    Сексоален насилник-стръвница ли е или насилник-пасивник, не е ясно? Шо Пусйо е стръвницо-пасивник и насилва по савецката телевизия мальчики-мальчишки!
  • 5 Ейй,

    12 3 Отговор
    тия го изкараха някакъв разгонен бик!
    Всичко е за пари!
  • 6 Дечо

    9 0 Отговор
    Други са причините господа, други.....Тоя човек има грехове към едни.... и докато не се извини, като Форд няма пускане!!!. Сещате се нали?.
  • 7 Констатация

    7 0 Отговор
    Много смешно.
    И това се случва в западния сатанински свят в който им а признати над 50 пола?
    А кой не е насилник тогава?
    Педофилите ли?
    Зоофилите?
    Или тези които съчетават в себе си няколко пола?