Last news in Fakti

7 Юли, 2023 15:28 3 676 3

Бурен развод: Жената на Кевин Костнър не иска да си тръгне от дома им

  • кевин костнър-
  • развод-
  • раздяла-
  • дом-
  • пари-
  • издръжка

Кристин Баумгартнер отказва да напусне досегашния дом на двойката, докато актьорът не ѝ даде повече пари

Бурен развод: Жената на Кевин Костнър не иска да си тръгне от дома им - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Рядко се случва един развод да мине без излишна драма, особено в Холивуд, и разводът на Кевин Костнър с бившата му съпруга Кристин Баумгартнер не е изключение, съобщи “Giant freakin robot”.

Докато актьорът от "Йелоустоун" продължава да се опитва да изхвърли бившата си съпруга от досегашния им общ дом, Баумгартнер продължава да му създава трудности. Изглежда, че Кевин Костнър продължава да дава пари на бившата си съпруга, но те просто не са достатъчни, за да я накарат да напусне имението им на стойност 145 млн. долара, предава БГНЕС.

Според предбрачното споразумение на двойката, ако двамата се разведат, Баумгартнър ще трябва да освободи дома им в рамките на 30 дни от подаването на молбата за развод. Вече са минали доста повече от 30 дни, откакто Баумгартнер подаде молба за развод през май, но тя отказва да напусне имението, докато Кевин Костнър не ѝ плати повече пари.

Съвсем наскоро тя се съгласи да се изнесе от дома на 31 август, ако бившият ѝ съпруг ѝ плати определената от съда сума, която ще бъде определена на 12 юли.

Също така в съответствие с предбрачното споразумение Кевин Костнър е дал на отчуждената си съпруга 1 млн. долара, но Баумгартнер отказва да докосне парите. Ако тя използва част от тях, тогава уж ще загуби всякаква възможност да оспорва валидността на споразумението. Това предполага, че тя иска да се бори с предварително договорения договор и да се опита да получи повече пари от бившия си съпруг.

Кевин Костнър, който в момента е оценяван на около 250 млн. долара, не иска да даде на Баумгартнер повече от парите си, които е спечелил от участието си в известните си филми.

Баумгартнер, която е съосновател на компания за чанти, наречена „Cat Bag Couture“, и е имала кариера на модел, според съобщенията е оценена на 7 милиона долара, което е малка част от нетното състояние на съпруга ѝ.

Наскоро Баумгартнер сподели, че сега получава "нулеви доходи" и иска бившият ѝ съпруг да ѝ дава повече пари, за да може да създаде по-стабилна житейска ситуация за нея и трите ѝ деца.

Докато Баумгартнер смята, че бившият ѝ съпруг трябва да ѝ плаща 248 хил. долара месечна издръжка, той смята, че трябва да плаща само около 38 хил. долара месечно. Въпреки че отглеждането на деца може да бъде скъпо, 248 хил. долара на месец наистина звучат много за нея, за да отглежда 16-годишния Кейдън, 14-годишния Хейс и 13-годишната Грейс.

Кевин Костнър и Баумгартнър бяха женени в продължение на 18 години, преди да се разделят поради непримирими различия.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Воден свят

    4 1 Отговор
    Да си купи един шлеп и да отива да си живее в него!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Евгени от Алфапласт

    5 3 Отговор
    И аз не мисля да се изнасям от вдовицата, ядене, пиене и трескане на корем. Плюс щерка й.