Last news in Fakti

7 Юли, 2023 14:01 3 365 7

Дара Екимова възпя Стокхолмския синдром в нова песен (ВИДЕО)

  • дара екимова-
  • стокхолмски синдром-
  • стокхолм-
  • песен-
  • нова песен

Певицата споделя, че това е песен за травмиращите връзки

Дара Екимова се доказа през последните месеци като най-скоростно развиващия се млад изпълнител у нас. През последната година освен с хитове като „Бягам“ и „После ще му мислиш“, както и с успешното си представяне в „Като две капки вода“, тя успя да се качи за 12 седмици на върха на класациите у нас с песента „Недей да ме будиш“, която изпълнява заедно с Тино.

Новият музикален проект на изпълнителката носи нестандартното заглавие „Стокхолм“ и всъщност засяга травматичното привързване към взаимоотношения и ситуации. Така нареченият Стокхолмски синдром е необичаен феномен свързан с изграждането на емоционална връзка между заложник и похитител, често се наблюдава в случаите на домашно насилие, но всъщност вирее в най-различни житейски форми.

„Стокхолм“ е едно от онези вдъхновения, които идват мигновено и необяснимо. Песента е метафоричен разказ за Стокхолмския синдром. Връщаме се към нещата, от които ни боли, към онези, които ни нараняват, защото сме в капана на емоционална зависимост“, споделя Дара Екимова.

Песента, която има заряд на поредния хит на певицата, е написана от самата нея в съавторство с Искрен Тончев – Искрата. Към нея излиза и провокативно видео с режисьор и сценарист Бойко Щонов и оператор Калоян Игнатов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пхахах

    20 1 Отговор
    2 кила грим, хилоронче в устата и кубици в гърдите - много е успешна малката. Заприличала на 35-годишна от червените фенери в търсене на спонсор…
  • 2 Евгени М

    9 2 Отговор
    Айде пак реклама на поредната псевдо певица
  • 3 Баце

    2 4 Отговор
    Затова ли някои "българи" обичат убиеца пУтин и рашистката пропаганда. Давай момиче може да си от новите будители нищо, че са зомбирани.
  • 4 Нашийник

    4 0 Отговор
    Очаквам садомазо видеото. "Песента" не ща да я чувам даже.
  • 5 Остап Бендер

    4 1 Отговор
    Не познавам тази певица, но да възпяваш този синдром е много просташко.
  • 6 Анонимен

    5 2 Отговор
    Много гадна песен! Както и другите й междувпрочем. За клипа ще кажа- копира клипове на Тейлър Суифт и танците на Майли Сайръс. Нищо оригинално и запомнящо се. А мрънкането на което му казват пеене ще оставя без коментар.
  • 7 Гост

    2 3 Отговор
    Невероятно хубав бюст със прекрасни нипълчета.