Last news in Fakti

14 Юли, 2023 11:15 1 125 5

Кевин Спейси: Съкрушен съм от обвиненията в сексуално насилие

  • кевин спейси-
  • обвинения-
  • сексуално насилие-
  • съкрушен

Спейси пледира невинен по всички 12 обвинения

Кевин Спейси: Съкрушен съм от обвиненията в сексуално насилие - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

Кевин Спейси заяви, че е „съкрушен“ от обвиненията в сексуално насилие, докато даваше показания в съд в Лондон днес, съобщи Ройтерс, предава БТА.

Носителят на „Оскар“ каза пред съдебните заседатели, че един от ищците, които обвиняват Спейси, му е „забил нож в гърба“.

63-годишният актьор е обвинен в сексуално насилие над четирима мъже за периода 2001-2013 г., когато те са били на възраст между 20 и 30 години. Спейси пледира невинен по всички 12 обвинения.

Неговият адвокат Патрик Гибс каза пред съдебните заседатели днес, че ищците са се уговорили да съгласуват историите си или в някои случаи просто са си ги „измислили“.

Спейси се яви на свидетелската скамейка и беше попитан за характера на връзката му с един от мъжете.

Харесвах го много. Прекарахме си добре заедно. Смяхме се много“, каза Спейси.

Актьорът описа мъжа като „забавен, чаровен и закачлив“. Запитан дали самият той е закачлив и дали обича да флиртува, Спейси отговори: „Да. Аз съм голям флиртаджия.“

Кевин Спейси също заяви, че връзката му с ищеца не е била агресивна или без съгласието на мъжа. „Според мен беше романтично."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прав и Корав

    8 0 Отговор
    Според новия джендеризъм в Холивуд, опетняването и дискредитирането на актьори, сценаристи, режисьори и творци от ранга на Кевин Спейси е цел номер едно. Вече захвърлени в небитието, омерзени и забравени на тяхно място ще ни наложат безполови същества със различен цвят на кожата. Чао, Холивуд..... не, благодаря
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Страхил

    2 0 Отговор
    Те, гейовете еволюират в педофили.. А, холивуд е люпилня за извратеняци и дегенерати и проповядват на стадото сатанизмите си..
    Бурята е над нас!
  • 4 Ужас

    1 0 Отговор
    Там е пълно с отрепки тип Диана Димитрова!!!К..евтини които сами им се навират за да получат роля,пари или подаръче и след мнооого години като огладнеят и никой не ги възприел като нещо повече от изтривалки ,хайде хоп жалби в съда!Ходи доказвай,че нямаш сестра
  • 5 Ами

    1 1 Отговор
    Ето от кого е черпило инфо нашето Дианче ,и то онеправдани и насилвано горкото!!!5 години амнезия и хоп,изведнъж се сетила,че е бита и бързо трябва да изкара някой лев