Last news in Fakti

20 Юли, 2023 08:36 4 660 4

Сашка Васева и съпругът ѝ с хубав повод за празнуване

  • сашка васева-
  • съпруг-
  • сватба-
  • годишнина

Семейството отбелязва своята сатенена сватба

Сашка Васева мина през най-страшния период в живота си покрай животоспасяващата операция, която претърпя. Легендата на родния попфолк наскоро имаше хубав повод, който да отпразнува и малко да стопли душата, а именно - своята сатенена сватба с Христо Бакърджиев.

Бизнесменът е неотлъчно до жена си, особено през последните месеци, когато тя трябва активно да се възстановява от всичко преживяно в болницата - и физически, и психически. На 4 юли двамата отбелязаха и своята 24-та годишнина от сватбата, като според народните вярвания именно сатенената сватба е символ на силната връзка между съпрузите.

Семейството не е вдигало голям купон по този повод, тъй като Сашка все още се чувства крехка и има нужда от почивка, но за сметка на това се почерпили в ресторант в близост до Мюнхен, където певицата се насладила на любимите си свински ребра на скара. Тя твърди, че немската кухня е изключително вкусна. След операциите тя няма проблеми с теглото си и може да хапва без притеснения за талията си, пише "Уикенд".

Макар Сашка да не получила подарък за годишнината от сватбата си, била достатъчно щастлива, от факта, че Христо ѝ посветил живота си. Когато сключили брак, тя не очаквала, че ще преминат през толкова много предизвикателства и трудности. Нуждаела се от време, за да осъзнае, че именно той е мъжът на живота ѝ, тъй като в началото, както в повечето двойки, и при тях имало спорове.

Запознати с живота на двойката припомнят, че Наско Сираков и Илиана Раева кумуваха на Сашка и Христо Бакърджиев, а сватбата им бе една от най-пищните в страната. Броят на гостите бе близо 300 души. С времето обаче, отношенията между двете семейства се влошили и те спрели да поддържат отношения едни с други, пише още изданието.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 3 Отговор
    Ако си срещнал "рак" и имаш тази диагноза не е правилно да се храниш с Месо и месни продукти....Това е според мен и фамилия.....Според мен това заболяване може да се контролира със строг режим на хранене и начин на живот.Винаги съм се чудел,защо в Германия успеваемоста при лечение там на "Рак" е с висок процент на успели да се преборят,за разлика от бг,където уж се ползват същите методи на лечение....Стигнах до извода,че всичко зависи от Пътищата.......
  • 2 Идън

    5 0 Отговор
    ЛЮБОВТА ПОБЕЖДАВА ВСИЧКО
  • 3 Анонимен

    11 0 Отговор
    Бързо оздравяване на Сашка.!
    Аз и семейството му минахме през такъв пер,не го пожелавам на никого.!
  • 4 Пламен

    2 1 Отговор
    Сашка е обичала безпрекословно България и хората в тази велика държава и се е разграничавала от всички несправедливости и “неродолюбци” и с този велик дух и обич може да победи дори и май-страшната болест