Last news in Fakti

23 Юли, 2023 10:33 2 549 8

Графа "потъна" в Родопите

  • владимир ампов-графа-
  • родопите-
  • рожден ден

"Вече 5 дни кръстосвам из Родопите, изключил съм си телефона...", сподели певецът във видео в профила си

Графа "потъна" в Родопите - 1
Снимкa: Instagram

Зачестилите случаи на изчезнали хора в планината карат мнозина да изтръпват, още когато чуят за поредната история с подобен привкус. Този път обаче, в главната роля е Влади Ампов-Графа, който на 21 юли отпразнува рождения си ден, пише БЛИЦ.

За да се наслади максимално релакса и любимите си хора, Графа предпочел планината пред морето, където със сигурност градусите са далеч по-високи.

"Вече 5 дни кръстосвам из Родопите, изключил съм си телефона...", сподели певецът във видео в профила си, от което става ясно и къде е преминала обиколката му. За да постигне така желания дигитален детокс, певецът е посетил малки населени места в Родопите, а след като отседнал в Горна Арда, се отправил към село Змиево, в което живеят само четирима души.

На кадрите звездата показва ежедневието на селския живот, тишината на обезлюдените села и красивото "Родопско море", получено от сливането на небето с планината.

"Тотален релакс. Време за пречистване и преосмисляне", все пак не пропусна да отбележи Влади. И добавя: Усещането за свобода е навсякъде", с което казва на практика всичко важно, което му се случва напоследък.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изключил

    33 2 Отговор
    си телефона , а се чуди с какво да се изтипоса из медиите и да досажда !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хахо

    17 1 Отговор
    Спрете да наричате това насила наложено в ефира недоразумение с името "графа"
  • 4 Реалист

    18 2 Отговор
    Сигурно е готин пич и има усет към музикалната индустрия, но като певец е кръгла нула . Всичките му песни ( или както е по фешън "проекти" ) са монотонен речитатив , слаб диапазон , слаб глас , и т.н. Никаква трела , която да те грабне и въздейства. Абе продукт на медийно натрапване .
  • 5 Хлъц

    6 1 Отговор
    Факти, много надолу сваляте нивото си, цитирайки "големия" крачунов сайт.
  • 6 Реалист

    15 1 Отговор
    Пък и новият му "проект" Вековна гора с този шаблонен и семпъл текст тип Хари Потър кърти от всякъде. Ако не е напева на Българските Гласове е тотален мрън мрън . Ама медиите и хвалебствените критици си знаят работата.
  • 7 МАЙНА

    14 2 Отговор
    Графа не може да потъне. Главата му е празна и все изплува.
  • 8 Графчето

    12 3 Отговор
    Като и дружката му Белослава са с много скромни певчески възможности, но с бизнес усет и амбиция стигна далеч и прави добри пари! Така че може да потъва и ходи където си реши, като има гламави да дават пари да го слушат!