Last news in Fakti

23 Юли, 2023 15:04 1 870 11

Михаела Филева - за любовта, новата песен и превенцията на насилието над жени (ВИДЕО)

  • михаела филева-
  • нова песен-
  • любов

Тя има изявена социална позиция и смята, че трябва най-накрая има гласуван закон срещу насилието над жени

Михаела Филева - за любовта, новата песен и превенцията на насилието над жени (ВИДЕО) - 1
Кадър: NOVA

Михаела Филева е гореща, красива, ритмична и завладяваща певица. Новата ѝ песен буквално излезе преди няколко дни.

"В момента основната дейност, на която съм посветила времето си, е работата по следващия ми албум. Той ще излезе през октомври. Освен това имам удоволствието да играя ролята на Есмералда в "Парижката Света Богородица" на Старозагорската опера", заяви тя.

Клипът създава впечатлението за атмосфера от Червената планета. "Осветихме всичките каменни образования и пясъка от тях в оранжево, защото искахме това да е доминиращия цвят във видеото", обясни певицата.

Често в песните ѝ е засегната темата за любовта. "Със сигурност нещо, което лекува травмите, е любовта към самия теб. Защото е добре първо да си се погрижила за себе си, преди да се впуснеш и проектираш собствените си грешки върху друго човешко същество, на което можеш да причиниш нова травма. Как да обичаш някой, ако първо не обичаш себе си, не се чувстваш комфортно? Не си отработил проблемите, които си имал в миналото", каза още Филева.

Тя има изявена социална позиция и смята, че трябва най-накрая има гласуван закон срещу насилието над жени.

"Говорила съм не веднъж за това, че в семейството ми, за щастие, аз не съм била пряк свидетел, нито, пряка жертва на това, но майка ми беше жертва на домашно насилие и за мен това е тема, която има нужда от гласност и за която трябва да се говори много, за да може всяка една жена в такава ситуация да знае, че не е сама, да събира смелости, да търси помощ", категорична е тя.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стенли ройс

    2 1 Отговор
    кажи да на нежното насилие
  • 2 ИВАН

    12 4 Отговор
    Че малко ли закони има - пълно е със закони, с лопата да ги ринеш, включително и срещу насилието ... но явно някой настройва половете един срещу друг, създава хаос и омраза ... западни ценности - с две думи
  • 3 Тошко, кодошко

    9 4 Отговор
    А над мъжете няма ли насилие от страна на жени? Вербално, финансово, морално, отказ от отглеждане на дете, от секс, .... ИТН.
  • 4 въпросче

    4 3 Отговор
    Ако Михаела Филева е гореща,може ли да я използваме за отоплението на къща?

    Коментиран от #10

  • 5 ПиПи

    7 2 Отговор
    Когато Михаела и такива моми,като нея се разкарват по къси полички,разголени блузки,по прашки на плажа,това не е ли видимо насилие над мъжките очи и сензори? За това женско насилие над мъжете ,кога ще има закон? Има силикон и хиалурон,а няма закон. Защо?
  • 6 цумбрум

    5 1 Отговор
    Знам къде е гореща,ама айде,друг път....

    Коментиран от #7

  • 7 то е

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "цумбрум":

    щото е хванала гъбички там
  • 8 Като певица

    4 1 Отговор
    тази Филева е гола вода. Гласът й е ужасен, текстовете са инфантилни, музиката е посредствена.
  • 9 Бе то

    1 1 Отговор
    и нейното врякане е насилие над слуха на ценителите на истинската музика, ама продължават да ни я бутат като певица, па сега за капак и това.
  • 10 импровизиран отговор

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "въпросче":

    Може да и се горещиш от разстояние. Това ще ти стопли и къщата.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.