Last news in Fakti

24 Юли, 2023 15:29 5 944 13

Какви тайни крият огледалните часове?

  • час-
  • време-
  • нумерология-
  • огледални часове-
  • суеверие

Според нумерологията чрез тези огледални часове Вселената се опитва да изпраща послания

Какви тайни крият огледалните часове? - 1
Снимка: Shutterstock

„Огледалните часове“ са тези, чиито цифри са еднакви. 11:11 ч., 12:12 ч. и 22:22 ч. са едни от най-популярните примери, които според някои хора дори сбъдват мечти. Според нумерологията и нейните поддръжници този феномен се опитва да разкрие послания от Вселената. Учените обаче го смятат за просто съвпадение, пише vesti.bg.

Както подсказва името ѝ, нумерологията е вяра, чиято основа са качествените стойности на всяко от числата. Всяка цифра би съответствала на архетип със значение, което може да варира в зависимост от различните цифрови комбинации, които могат да възникнат.

Науката не подкрепя тези видове вярвания. Въпреки това, много хора ги смятат за признаци на късмет или че поемат по правилния път.

Вижте какво е значението на всички огледални часове:

00:00 часа - В нумерологията нулата има много духовно значение, свързано с прераждането. Следователно скритото послание на този огледален час е свързано с връщането към произхода на това, което се върти в главата ви, за да го разрешите.

01:01 часа - Когато единицата се повтори в огледален час, има вярване, че Вселената се опитва да ви каже, че някой е влюбен във вас или ви обича.

02:02 часа - Числото две би представлявало двойствеността на човешкото същество, двете страни на монетата, доброто и лошото. Така че, ако видите този час, Вселената изпраща сигнал, че някой крие нещо.

03:03 часа - Връзката между душата, ума и тялото е това, което числото три би представлявало за нумерологията. В огледален час означава, че трябва да се доверите на чувствата си.

04:04 часа - Четворката има конотация, свързана с ред, организация и практичност. Твърди се, че показва на тези, които го видят, че има какво да се поправи, особено в здравето и физическото благополучие.

05:05 часа - Пет е известно като числото на любовта и свободата на изразяване, така че този час ще покаже, че има лоялна и надеждна любов. Известен е още като „часът на любовта“.

06:06 часа - Това е един от огледалните часове, който кани хората да помислят за себе си и да постигнат вътрешен мир.

07:07 часа - Седем се смята за щастливото число в много култури. Казват, че когато се повтаря в огледален час, всичко, което си пожелаете, ще се сбъдне.

08:08 часа – Осмиците биха се отнасяли до връзката с нашата мъдрост, интуиция и любов. Този час ще се опита да ви каже да не се доверявате на всичко, което се случва, защото е по-добре да бъдете предпазливи.

09:09 часа - Девет се признава от това вярване като число на амбиция и идеализъм, но също и на отговорност. Приканва ви да помислите за себе си, да си отделите време и да бъдете отговорни към себе си.

10:10 часа - Според нумерологията това показва, че важен цикъл е към своя край, обявявайки пристигането на нови преживявания.

11:11 часа - Смята се, че това е един от най-значимите и магически огледални часове, свързани с необходимостта от почивка, за да намерите спокойствие сред стреса. Това е и час, в който обикновено се проявяват желанията.

12:12 часа - Съединявайки числото на егото и дуалността, според нумерологията този час ви кани да се възползвате по-добре от възможностите, които съдбата ви предлага.

13:13 часа - Егото и умът са аспектите, които биха били свързани в този огледален час. Ако го видите на часовника, посланието, което Вселената ще ви даде, е, че трябва да промените нещо в себе си, за да продължите напред.

14:14 часа - Не се предавай! Това е посланието на този огледален час. Дори да се чувствате провалили се, никога не се колебайте да опитвате, докато не постигнете желаните резултати.

15:15 часа - Смята се, че предупреждава за пристигането на красива любовна история. Може също да подскаже, че бивш мисли за вас.

16:16 часа - Елиминирайте и премахнете от живота си негативните мисли, които ви разрушават.

17:17 часа - Този огледален час показва, че е време да обновите себе си и да извадите най-добрата си версия наяве.

18:18 часа - Получавате посланието да обърнете внимание на интуицията си в областта на любовта и междуличностните отношения.

19:19 часа - Трябва да имате търпение, само така ще се случат нещата. Също така показва, че трябва да изразите това, което чувствате.

20:20 часа - Този час е специален за необвързаните хора, тъй като подсказва, че е време да установите връзка с човека, за когото мислите.

21:21 часа - Смята се за час на успех и показва, че ще се случат страхотни неща.

22:22 - В този огледален час числото две се повтаря четири пъти. Смята се, че показва, че сте на прав път. Освен това предполага, че обаждането, което чакате, ще дойде.

23:23 часа - Пътувай! Мисли и се грижи за себе си. Вземи решение да отидеш до тази дестинация, която си искал да посетиш толкова много. Това откъсване от реалността и зареждане с добра енергия ще бъде от помощ.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лют пипер

    5 2 Отговор
    Дрънъ-дрънъ,че плясъ!

    Коментиран от #2

  • 2 Много моля

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "лют пипер":

    Който не разбира да не коментира

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Марийке,

    4 0 Отговор
    научи първо от кои балкански букви произлизат индийските (арабски) цифри, преди да ни омайваш с разни системи!
  • 4 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    4 0 Отговор
    Така, така. Невежеството ви прави зависими. Като сте слаби в математиката, нумерологията е вашето извинение за невежеството ви!
  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Много моля":

    Ами 12:12
    НЕ Е ОГЛЕДАЛНО ,
    ако си виждал(а) огледало де 😉😉😉
  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Много моля":

    12:12
    са еднакви или повтарящи се числа ❗
    А виж 11:11 е повтарящо се и огледално едновременно ❗
  • 7 Бачо

    2 1 Отговор
    Единствените огледални са 00:00 ,11:11 и 22:22 , който не вярва да застава пред огледалото

    Коментиран от #9

  • 8 Цифри или букви?

    0 0 Отговор
    Цифра - 0, буква С - слънце (О). Цифра - 1, буква I - Iгла (И). Цифра - 2, лигатура С със 7 (Ь) - СЬ. Цифра - З, буква О (ω). Цифра - 4, буква - Ц, 4РЬ - 4АР. Цифра - 5, лигатура С с Г, СГ. Цифра 6, буква Р. Цифра - 7, буква ер малък - Ь. Цифра 8, лигатура от 2 С (СС - ОО), архаична кирилическата буква двойно Око (Ра - слънцето). Цифра 9, огледално Р на 6. Всички цифри при индийците брамини (арийци), гутеи - гети, плюс римски такива, може да откриете в нашата руница, лиеар А и Б.
  • 9 между_другото

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бачо":

    И ти, и 6 имате ограничени представи за огледалност. Това не е физика, а нумерология.

    Коментиран от #10, #11

  • 10 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "между_другото":

    Каква физика, каква химия ❗
    Тук става дума за цифри и числа❗
    Явно с твоето ограничено познание се мислиш за широко скроен ❗
    12 е число, а това че някой му викат цифра , не ги прави по-знаещи ❗
    Какво би ми казал , ако ти кажа че Плевен е в Източна България ❓
    Щото е същото както да кажеш, че България е в Източна Европа ❗

    Коментиран от #12

  • 11 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "между_другото":

    И между другото
    попрочитай преди да ръсиш
    мозАк :
    " Hyмepoлoгиятa пoмaгa зa пpaвилния aнaлиз нa чиcлaтa, ĸoитo peдoвнo ce cpeщaт в живoтa ни. Toвa вĸлючвa нoмepa нa aвтoмoбил, нa дoмa, ĸъдeтo живeeтe, тeлeфoнни нoмepa, нa бaнĸoви cмeтĸи и дpyги вaжни дaти. Bpeмeтo, ĸoeтo пoĸaзвa чacoвниĸът, cъщo мoжe дa ce oбяcни c нyмepoлoгиятa, нo пъpвo тpябвa дa нayчитe ĸaĸ дa paзличaвaтe ĸoмбинaциитe oт чиcлa нa цифepблaтa:

    • пoвтapящи ce - 444, 111, 000;

    • eднaĸви или двoйни - 17:17, 15:15;

    •oглeдaлни - 23:32, 02:20...."

    🍹🍹 приятно УЧЕНЕ🍹🍹
  • 12 мдаа

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    С този пример показа точно колко си ограничен. Чугунени кратуни сте комунистите.

    Коментиран от #13

  • 13 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "мдаа":

    Когато нямаш аргументи, ползваш обиди ❗
    В темата и в поста ми НЯМА НИЩО ПОЛИТИЧЕСКО , но явно само това има в твоята глава ❗
    Няма физика , няма
    химия, няма математика ❗
    Само чугунени доводи ❗