Last news in Fakti

5 Ноември, 2013 12:57 2 372 0

Бейби бум сред знаменитостите!

  • бременни-
  • звезди-
  • дрю баримор-
  • ани пападопулу

Актрисите Дрю Баримор и Ани Пападопулу в очакване на рожби

Още едно бебе е напът да зарадва актрисата Дрю Баримор, която ще става майка за втори път. С тази новина гръмнаха американските издания.

Актрисата и съпругът й Уил Копелман очакват второто си дете, потвърди агентът на Баримор пред медиите.

Баримор отдавна мечтае да увеличи семейството си тъй като иска дъщеря й Олив, която е на 13 месеца да има братче или сестриче. "Аз бях единствено дете и бях много самотна", разказа тя пред „InStyle“  през септември. "Някои хора смятат, че когато си единствено дете ставаш по-независим, но аз искам децата ми да имат други деца наоколо.“

Баримор обаче не е единствената, която ще се радва на майчинството в скоро време. Българската актриса Ани Пападопулу също чака дете! Щастливият баща е Александър Чобанов, който е сценарист в сериалите "Четвърта власт" и "Под Прикритие".

Актрисата разбрала новината, че отново ще става майка в компанията на любимия си мъж и бившия си съпруг Стоян Радев.

"Случи се много спонтанно и естествено. Бяхме всички заедно, направих си тест и разбрахме едновременно", казва актрисата в интервю за в. "24 часа".

Пападопулу е бременна в петия месец. Засега тя и Чобанов не мислят да сключват брак. Синът на актрисата от връзката й със Стоян Радев е изключително щастлив, че ще става батко.

Ана играе в сериала "Четвърта власт", филмите "Мисия Лондон", "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", "Опашката на дявола", Писмо до Америка" и др.

Тази година има и други звездни бъдещи майки, които очакват да се сдобият с отроче.

Кристин Кавали не губите много време! Звезда и нейният съпруг Джей Кътлър очакват второто си дете, само 14 месеца след като и приветстваха на бял свят сина си, Кадмен Джак.

Гуен Стефани и Гавин Росдейл също обявиха, че чакат дете. 43 -годишната вокалистка на No Doubt също е запленена от идеята за голямо семейство. Не отдавна тя сподели: "Аз наистина, наистина, наистина искам още едно дете. Но това е от нещата, които е трудно да се планират.“

Кейт Уинслет и Нед Рокенрол пък тази година ще са родители за пръв път. Новината за първородната рожба дойде само 6 месеца след като двойката се венча тайно. Актрисата вече има две деца, дъщеря Миа и син Джо.

Дженифъл Лъв Хюит е друга знаменитост, която също обяви бременността си. "Толкова сме развълнувани и щастливи, че можем да създададем семейство", споделиха преди време Дженифъл Лъв Хюит и съпругът й Браян Халисей

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА