Last news in Fakti

4 Септември, 2023 10:48 4 141 24

С какво ще се занимава Жени Марчева след bTV?

  • жени марчева-
  • btv-
  • btv радио-
  • тази събота и неделя-
  • нови водещи

„Тази събота и неделя” ще има нови водещи - Бесте Сабри и Митьо Маринов

Двете приятелки Диана Любенова и Жени Марчева вече няма да споделят работата си като лица на Би Ти Ви. Те са аут от предаването „Тази събота”, което водеха до началото на лятото.

Актрисата окончателно се разделя с телевизията, а журналистката остава в медийната група, но не и на екрана. Тя ще работи единствено в Би Ти Ви радио. „Тази събота и неделя” тръгва с нови водещи от 9 септември, съобщиха от телевизията. Това са Бесте Сабри и Митьо Маринов.

Три години работа в Би Ти Ви се оказаха достатъчни за Бесте Сабри, за да изкласи от редова репортерка в новините до водеща на сутрешен блок през уикенда. Това постижение обаче е нищо в сравнение със скоростното кариерно израстване на колегата ѝ Митьо Маринов.

На него му беше нужна само година от стъпването в телевизията до издигането му до водещ, независимо, че никога досега не се е изявявал на подобна позиция и много зрители все още не знаят как изглежда, защото не са го запомнили от телевизионните му включвания. От снимките, които Би Ти Ви разпространи, се вижда, че е младо момче. Проверка на „Уикенд” показа, че е на 27 години. Започнал е работа в един от популярните ежедневници още докато е бил студент. Бил е политически журналист, бакалавър е по журналистика и магистър по връзки с обществеността. От Стара Загора е, учил е в Софийския университет, макар че бил приет и в Германия. Освен като репортер, е работил и като сценарист в шоуто „Комиците” и комедийния сериал на Нова ТВ „Ние, нашите и вашите”, който е правен по един сръбски сериал.

Бесте Сабри, както преди време „Уикенд” писа, е любимка на шефа Антон Хекимян, откакто е стъпила в телевизията. За трите си години работа там тя обра всички възможни награди за журналистика, които нейни колежки с много по-дълъг стаж в Би Ти Ви не са и сънували. Логично, миналата пролет тя буквално от нищото стана водеща на новините в „Тази събота и неделя”, а от есента вече ще е и основна водеща на шоуто. Момичето е на 28 години, от Шумен е и е учило журналистика в Шотландия. Искала да стажува в ВВС, но заради пандемията се върнала в България и, както се вижда, не е сбъркала. Подобно скорострелно развитие в кариерата си тя едва ли би постигнала в британската обществена медия. Младата водеща е най-популярна с включванията си от Турция след унищожителното земетресение там през февруари. Зрителите като цяло я харесват – в социалните мрежи е трудно да се намери негативен коментар за Бесте при положение, че там хората по традиция изливат най-често негативни емоции.

Досегашните водещи на „Тази събота и неделя” Петя Дикова и Кристина Газиева остават в предаването, но като редови репортерки. Те започнаха кариерите си в телевизията от подобни позиции, а сега се връщат в изходните си точки. Първата щяла да прави авторска рубрика за светския живот и да се среща със звезди, а втората – да разказва истории за силата на човешкия дух.

Какво ще прави Жени Марчева в радиото? Години наред тя беше изпълнителен продуцент на новините там, което съчетаваше с работата в „Тази събота”. Занапред запазва мениджърския си пост, но ще води и авторско предаване.

Марчева пък преди години влезе в лют скандал с бившия водещ на Би Ти Ви Николай Бареков. Журналистиката интервюира бившия евродепутат, но след серия от провокативни според Бареков въпроси той се ядоса и изригна: „Ще оставя хората да се насладят на баджаците ви“, след което си тръгна демонстративно от студиото.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    17 2 Отговор
    Със свир ки
  • 2 Соваж бейби

    11 2 Отговор
    Това на снимката като го гледам не ми прилича на истинска жена ,да не е от тези след трансформация и в България вече ли са на мода?

    Коментиран от #4

  • 3 Aлфа Bълкът

    5 1 Отговор
    Айде махайте и баба Стоянова. Нали се пълнеше някакви семинари да прави? Май само тя ходи на тях 🤣🤣🤣
  • 4 Освалдо Риос

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    Има сгодни баджаци.

    Коментиран от #10

  • 5 фенче

    12 0 Отговор
    ще вее баджаците по модните подиуми
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Андроникий

    11 0 Отговор
    Как с какво - пак с нищо!
  • 8 ФАКТ

    17 2 Отговор
    Сабри е туркиня,Митьо циганин.В тая пропаднала тв такива са на почит, заедно с обратните.
  • 9 Гост

    11 1 Отговор
    Тая новина чаках цяло лято! Благодаря, факти!
  • 10 Соваж бейби

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "Освалдо Риос":

    Моите извинения ако е родена като жена ,ако влезе в едни специални барове в САЩ с тази физиономия дори маниер на снимката /поза/ минава за едно друго нещо .

    Коментиран от #12

  • 11 АРЕС

    9 0 Отговор
    Които гледа Босфор ТВ и Нова Домусова- ЦРУ е идио..
  • 12 Освалдо Риос

    1 8 Отговор

    До коментар #10 от "Соваж бейби":

    Българките имат по-груби черти. 2/3 са и с мустаци, а без епилация лесно можеш да сбъркаш женски с мъжки баджак.

    Коментиран от #14

  • 13 Това

    7 0 Отговор
    Изобщо не ни интересува.
  • 14 ха ха ха

    11 1 Отговор

    До коментар #12 от "Освалдо Риос":

    Затова пък мъжете са кифли и никога не може да сбъркаш. България е мястото, където жените са повече мъже от "силния" пол.

    Коментиран от #15

  • 15 Ммм

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "ха ха ха":

    Забравих да кажа още, че и дъртаците тук са инфантилни и се мислят за "чавдарчета".
  • 16 претоплени манджи

    10 1 Отговор
    Първата щяла да прави авторска рубрика за светския живот и да се среща със звезди, а втората – да разказва истории за силата на човешкия дух.- Претоплени манджи.... то и в България , едни двезди... направо Млечния път
  • 17 АРЕС

    8 1 Отговор
    Ако някой не виждал травес.... да види снимката,а представяте ли си без грим,ШОК.
  • 18 До всички, които твърдят, че изглеждала

    3 2 Отговор
    Тя е зодия Близнаци (родена на 5 юни), а Близнаци е мъжка зодия (въздушните и огнените зодии са с малко по-грубовати и мъжествени черти, с остри, изразени скули и брадичка), но това не я прави по-малко женствена, нежна, чаровна, красива и секси. Ако беше родена зодия Рак, Скорпион или Риби (женски зодии), щеше да изглежда по-женствена и с по-меки черти на лицето, но и така си е добре мацката, нищо ѝ няма. Освен това е адски общителна, забавна, приятелски настроена към гостите си, умна, секси и и с убийствено чувство за хумор, с което успява да разбие ледовете и да предразположи всеки да е по-отпуснат и спокоен с нея. Готина компания е мацето, пък и не може да се отрече, че бедрата ѝ наистина са прекрасни, прелестни, сочни, пищни и секси, точно по каквито аз си падам 🤤😉 Оня задръстеняк Байраков може само да съжалява, че не е имал шанса да им се наслади (както той каза) насаме, нищо, той е губещият, не тя 😃
  • 19 До всички, които твърдят, че изглеждала

    2 3 Отговор
    Като мъж - Тя е зодия Близнаци (родена на 5 юни), а Близнаци е мъжка зодия (въздушните и огнените зодии са с малко по-грубовати и мъжествени черти, с остри, изразени скули и брадичка), но това не я прави по-малко женствена, нежна, чаровна, красива и секси. Ако беше родена зодия Рак, Скорпион или Риби (женски зодии), щеше да изглежда по-женствена и с по-меки черти на лицето, но и така си е добре мацката, нищо ѝ няма. Освен това е адски общителна, забавна, приятелски настроена към гостите си, умна, секси и и с убийствено чувство за хумор, с което успява да разбие ледовете и да предразположи всеки да е по-отпуснат и спокоен с нея. Готина компания е мацето, пък и не може да се отрече, че бедрата ѝ наистина са прекрасни, прелестни, сочни, пищни и секси, точно по каквито аз си падам 🤤😉 Оня задръстеняк Байраков може само да съжалява, че не е имал шанса да им се наслади (както той каза) насаме, нищо, той е губещият, не тя 😃
  • 20 Стас

    2 1 Отговор
    Жени Марчева има хубави крака. А че Бареков не искал да се наслаждава на баджаците й,си е за негова сметка. Дъжд да го вали!
  • 21 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    3 1 Отговор
    Ще чепка вълна от папури...
  • 22 Гост

    3 3 Отговор
    Закривайте го това предаване,кой ги гледа тия двете каки.
  • 23 Фермера

    4 1 Отговор
    Може ли копа царевица?
  • 24 Павел пенев

    2 0 Отговор
    Една туркиня и един циганин са постигнали голям напредък в БТВ. Остава им само да имат зрители.