Last news in Fakti

7 Септември, 2023 14:45 649 2

Брус Спрингстийн отмени 8 концерта от турнето си заради пептична язва

  • брус спрингстийн-
  • турне-
  • отменени концерти-
  • пептична язва

73-годишният Спрингстийн обеща да пренасрочи отменените изпълнения

Брус Спрингстийн отмени 8 концерта от турнето си заради пептична язва - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Рок изпълнителят Брус Спрингстийн заяви, че отлага за неопределено време осем концерта от турнето си с група „И Стрийт Бенд“ този месец заради симптоми на пептична язва, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

73-годишният Спрингстийн обеща да пренасрочи отменените изпълнения, започвайки с шоу в град Сиракюз, щата Ню Йорк, което беше планирано за четвъртък, както и предишен отменен концерт във Филаделфия преди няколко седмици.

„Ще се върнем, за да изнесем тези концерти, а след това и още други такива“, каза певецът в социалните мрежи. „Благодарим ви за разбирането и подкрепата.“

Другите отложени концерти са в Балтимор, Питсбърг, Ункасвил, Кънектикът и Олбани, Ню Йорк.

Организаторите на турнето на Спрингстийн в Северна Америка, което започна миналия месец и беше предвидено да продължи до средата на декември, казаха, че носителят на награди „Грами“ „се лекува за симптоми на пептична язва и решението на неговите лекари е, че той трябва да отложи останалите си септемврийските концерти.“

Пептичните язви са отворени рани, които се развиват от вътрешната страна на стомашната лигавица и горната част на тънкото черво, като най-често срещаният симптом е стомашна болка, според американския академичен медицински център Клиника "Мейо".

Спрингстийн бе въведен в Залата на славата на рокендрола през 1999 г. Той издаде своя 21-ви студиен албум, озаглавен „Only the Strong Survive“, през 2022 г. Записът представлява колекция от кавъри на R&B и соул хитове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нап

    1 0 Отговор
    Май му е време да спира.Тази порода не свирят за пари,а затова,че не могат да спрат.Да радват публиката!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.