Last news in Fakti

11 Септември, 2023 09:37 7 162 24

Дара Екимова влезе в болница заради силикона

  • дара екимова-
  • силикон-
  • болница

"Ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалността”, написа в социалните мрежи Дара

1000 кубика силикон са сринали имунитета на Дара Екимова и са я вкарали в болница, пише „Уикенд”. Младата певица сподели миналата седмица, че се чувства изключително зле, едва си седи на краката и е поставена под лекарско наблюдение. Заговори се, че може да е бременна, но истината се оказа далеч по-неприятна. Здравето ѝ е се е влошило заради нейната суета и огромното количество силикон, натъпкан в пазвата ѝ.

Силиконът, който Дара сложи през пролетта на 2022-а, още преди да навърши 20 години, е причина певицата да влезе в болница, след като се е чувствала зле и е имала температура в продължение на дни. Състоянието ѝ не се повлиявало почти от никакви лекарства и било критично. Дори сега, след като вече е изписана и е в дома си, младата звезда не се е възстановила напълно, макар за признава, че се чувства далеч по-добре. Силиконът е предизвикал реакции в организма ѝ, довел е до отслабване на имунитета на Дара и е предизвикал бактериални процеси в тялото ѝ.

Оказва се, че когато е решила да уголеми гърдите си, певицата е прекалила с размера. Операцията ѝ била направена без пари от приятелка на майка ѝ Ива Екимова. Бившето момиче на късмета от „Супершоу „Невада” работела за лекарката, която поставила силикона. Ива изпратила дъщеря си при нея като при доверен човек. Лекарката отсякла, че максимумът силикон, който може да понесе тялото на Дара предвид ръста, килограмите и възрастта ѝ, е 375 кубика на гърда или общо 750 кубика. Певицата обаче била категорична, че след като ще я режат, иска резултатът да личи отдалече. И настояла да вкарат във всяка гърда по 500 кубика – общо 1000. Това е твърде много дори да по-едри жени. С подобни форми се хвалят дами като Джулиана Гани и някои порно звезди. Дара Екимова обаче не отстъпила и настояла да получи именно такъв забележителен обем. В крайна сметка лекарката се съгласила и направила операцията.

По-малко от година и половина след поставянето на силикона, тялото на изпълнителката се е предало. Преди три седмици тя призна за тежкото си състояние, а повод за това беше отмяна на концерт в Бургас. „Последните два дни правя всичко възможно, за да закрепя тялото си, но опитите са неуспешни. Поддържам много висока температура, която трудно се повлиява от лекарства. Организмът ми се бори с всички сили. Бях убедена, че до днес всичко ще е наред, но едва стоя на краката си”, написа Дара в социалните мрежи на 22 август. За същата дата тя имаше планиран концерт, но го отложи за 31 август. Два дни преди тази втора дата стана ясно, че отново няма как да е на сцената. Певицата вече лежеше в болница.

„Днес е ден 5 от моя престой в болницата. Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко. Няма да ви лъжа, бяха трудни 5 дни и физически, и психически, но благодарение на лечението, както и на подкрепата на близките ми хора, днес се чувствам много по-добре и мога да се прибера вкъщи съвсем скоро. Сега обаче започва възстановяване. Мислех, че като ме изпишат, веднага ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към нормалното си любимо забързано ежедневие, но се оказа, че ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалността”, написа в социалните мрежи Дара на 28 август.

Говореше се, че певицата може би е бременна, защото показа снимка от болничен коридор, на който имаше табела с надпис „Център за асистирана репродукция”. Но се оказа, че тя не е лежала в този център, а само е снимала там. Не е ясно кога отново ще бъде напълно здрава.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    56 0 Отговор
    Не е заради синикона, а заради акъла си освен, ако и там има силикон.
  • 2 Aлфа Bълкът

    10 20 Отговор
    Ама с повече силикон е по-хубава!
  • 3 антидържавата

    44 0 Отговор
    Интелектуалка като майка си!
  • 4 Двете патарани

    34 0 Отговор
    Ама дрттаа е готова на всичко, за да направи детето си прсттттутка като нея. Майка й едно абсолютно невзрачно грозотилище беше обявена за красавица. Момичето поне симпатично, щото не прилича на нея, а ама мамата ще го провали.
  • 5 ИВАН

    25 0 Отговор
    Нищо и няма, щом снима, че даже и ги качва снимките, значи нищо и няма и никакви поуки не си е взела - има още много да учи.
  • 6 въпрос

    40 0 Отговор
    Не спирам да се питам защо го правят. Мисля, че не е само суета, има и още нещо. Големите гърди събуждат у мъжете най-низшите инстинкти, а желанието за секс няма нищо общо с любовта. Значи тези млади жени не държат да бъдат наистина обичани, а предпочитат да въздействат чрез секса, за да си осигурят пари и охолен живот дори с цената на живота и здравето си. После влизат в порочния кръг - един след друг богат любовник, побоища, разочарования, и накрая самота. Погледнете актрисите, които през годините са станали идеал за женска красота. Повечето от тях не само не са с големи гърди, а дори почти нямат такива. Сексапилът не е в гърдите, той е в цялостното излъчване на жената. Майки, вразумявайте момичетата си от малки и не ги поощрявайте да съсипват сами живота си!

    Коментиран от #13, #14

  • 7 ИВО СИРОМАХОВ

    18 0 Отговор
    СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ СТАНЕ ПО – НЕКРАСИВА, КОЕТО ПЪК ЩЕ БЪДЕ В УНИСОН С ИЗМИСЛЕНАТА Й ДАРБА НА ПЕВАЧКА.

    Коментиран от #22

  • 8 Исторически парк

    6 0 Отговор
    После що има скок на ракове на гърдата
  • 9 бай Иван

    10 0 Отговор
    Простотията е неземна и неизтребима. И последствията са съотносими с нея. Предполага се ,че едно 20 годишно момиче е вече напълно зрял човек и може да преценява действията и постъпките си.Само това мога да кажа .
  • 10 Ко речи?

    10 1 Отговор
    Да ви кендзам на ценностите!
  • 11 Ако

    12 0 Отговор
    Ако е вярно, щото това вестниче си е парцалче, няма какво да се лъжем, жалко за момичето.
    подвело се по модата " жени плащат скъпо, за да изглеждат евтино".
    🥺🙄😟
  • 12 Нямаше да е зле

    3 0 Отговор
    Нямаше да е зле да е бременна. Това е смислено занимание, а и Ива щеше да стане баба.
  • 13 като отговор

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "въпрос":

    Аз съм бивш ц и ц о м а н. Големите бомби са голямо бреме за жената. За мъжа не носят никакво удоволствие, освен завист у някои непрепатили самци.
  • 14 Най-простото обяснение

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "въпрос":

    Всякакви разкрасяващи процеудури се правят, за да се привлече богат и щедър спонсор/съпруг/партньор, и да се привлекат повече зрители. Изхарчват се едни пари, за да се получат повече пари. Сиренето е с пари, да не говорим за другите стоки, а с инженерство явно няма да стане, така че остава силикон.
  • 15 Истината

    12 0 Отговор
    Не мога да разбера навършила 20 години и веднага гледа да се направи като изкуствено Барби и да напомпа балкона и да събуди мъжкото желание за секс като я видят ама не е това работата, вкарват ти чуждо вещество в тялото ти искала повече че и дащна 500 кубика на гърда , нали всички трябва да мязат на джулката със големи камбани, че после влезнала в болница заради простия акъл.. Абе момиче спортувай, обличай се добре, потдържай се малко и грим бъди естествена и пак ще си харесвана не е нужно да откриваш сезона на дините още на 20г... още не си и раждала да имаш една проста причина която да си сложиш СИЛИКОН....
  • 16 Ужас

    7 0 Отговор
    млада бабичка,която явно е с крайнолеви разбирания.
  • 17 Гост

    6 1 Отговор
    Какво им става на тия деца бе?!!
  • 18 Исторически парк

    6 0 Отговор
    На тати принцеската - малка гювендия
  • 19 Диамантената ръка

    8 0 Отговор
    Г.з глава затрива...
  • 20 123456

    5 1 Отговор
    само така - заслужено е, 1500 трябваше да хакне
  • 21 Даре, дареее

    0 1 Отговор
    Ако и задника ти е толкоз лаком, направо си резервирай някоя стая в Пирогов...Иначе пееш страхотно !
  • 22 Кънчо

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "ИВО СИРОМАХОВ":

    Тя се обезобразява с количеството грим.
  • 23 бок

    0 0 Отговор
    тази е боклук
  • 24 хихи

    0 0 Отговор
    Силикон глава затрива..
    Лакомо дупе кръв с....е