Last news in Fakti

11 Септември, 2023 14:28 1 766 3

Крис Еванс се ожени тайно през уикенда

  • крис еванс-
  • алба баптиста-
  • сватба-
  • ожени-
  • тайна

42-годишният Капитан Америка се ожени за 26-годишната актриса Алба Баптиста в дома им

Крис Еванс се ожени тайно през уикенда - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Крис Еванс официално е женен мъж. Звездата от филмите на Марвъл се ожени за приятелката си Алба Баптиста през уикенда, научи Page Six. Двойката си е казала "да" в събота на интимна церемония, която се е състояла в дома им в района на Бостън, Масачузетс.

Вътрешен източник разказва, че годежът е бил пазен в строга тайна, като гостите са подписали декларация за неразкриване на информация и е трябвало да предадат временно телефоните си.

42-годишният Еванс и 26-годишната Баптиста са поканили най-близките си роднини и приятели да станат свидетели на "красивата" церемония. Списъкът с гости включвал и някои от приятелите на актьора от Marvel, включително Робърт Дауни джуниър, Крис Хемсуърт и Джереми Ренър.

Актьорът от "Отмъстителите" и актрисата за първи път предизвикаха слуховете, че са заедно през ноември 2022 г., когато източник заяви пред People, че двамата се срещат от "повече от година".

"Те са влюбени и Крис никога не е бил по-щастлив. Всички негови близки и приятели я обожават.", каза тогава запознатият и определи връзката им за сериозна.

Публикация, споделена от Chris Evans (@dilfevans)

Само няколко часа след като новината беше съобщена, двойката беше забелязана да се държи за ръце по време на разходка в Сентръл парк.

Макар да не се знаеше почти нищо за тайната връзка на двойката, Еванс гордо демонстрираше обичта си към Баптиста в интернет.
Звездата от "Knives Out" беше забелязан да оставя кокетни коментари на публикациите на Баптиста в Инстаграм по същото време, когато се появи новината за връзката им.

След това, през февруари, в чест на Деня на влюбените, Крис Еванс публикува снимки и видео, посветени на любовта им, с което направи нещата официални. През последните месеци последваха публикации, на които двамата берат ябълки, карат ски, гледат заедно Северното сияние и дори се целуват в колата.

Всички знаят много добре колко успешен актьор е екранният Капитан Америка, но и Баптиста има впечатляваща кариера на екрана. Актрисата, чиято майка е преводачка, владее пет езика: португалски, английски, немски, френски и испански.

Баптиста е известна с ролята си в "Мисис Харис отива в Париж" и е печелила награди за работата си, включително Европейската награда "Изгряваща звезда" на Берлинския филмов фестивал и награда за най-добра актриса на фестивала "Иберико де сине" за ролята си в късометражния филм "Маями".

Тя също така е обявена за 10-те най-големи пробиващи звезди на IMDb за 2020 г.

Макар че Еванс и Баптиста запазиха мълчание за своя романс, актьорът от "Фантастичната четворка" разкри, че иска да се ожени през ноември миналата година.

"Това е абсолютно нещо, което искам - съпруга, деца, създаване на семейство", каза той тогава пред People. "Когато четете за повечето от най-добрите артисти, независимо дали става въпрос за актьори, художници, писатели, повечето от тях [признават], че не работата, която са направили [е това, с което се гордеят най-много], а взаимоотношенията, семействата, които са създали, любовта, която са намерили, любовта, която са споделили."

Той продължава: "Така че това е нещо, което през моите дълги 41 години също звучи вярно. Тези неща са най-важни. Обичам идеята за традицията и церемонията, имал съм много от това в живота си, така че идеята да създам това, не мога да се сетя за нищо по-добро."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Небинарен евроатлантик с аутизъм

    3 4 Отговор
    Срамота! Истинския капитан Америка би се оженил за някой транс, а не за жена.

    Коментиран от #3

  • 2 Милен

    2 2 Отговор
    Къде спят МИСИРКИТЕ?
  • 3 А капитан рашо

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Небинарен евроатлантик с аутизъм":

    Би се скрил в бункера.