Last news in Fakti

12 Септември, 2023 09:49 4 762 10

На корицата на украинския Playboy - жертва на покушение

  • playboy-
  • украйна-
  • жертва-
  • ирина билоцерковец

Ирина Билоцерковец, украински модел и телевизионна водеща, се появява на корицата в метални бикини и с превръзка на окото във формата на сърце

На корицата на украинския Playboy - жертва на покушение - 1
Снимкa: Shutterstock

Първото издание на Playboy, което излиза след началото на войната на Русия в Украйна, представя украински модел и майка на три деца, която е загубила окото си и е оцеляла след предполагаем опит за убийство.

Ирина Билоцерковец, украински модел и телевизионна водеща, се появява на корицата в метални бикини и с превръзка на окото във формата на сърце. Тя е принудена да се подложи на няколко кръга възстановителни операции, след като е била заловена при нападение с огнестрелно оръжие в Киев на 26 февруари миналата година.

Майката се е прибирала с трите си деца вкъщи през квартал в Украйна, когато колата ѝ е улучена от няколко куршума. За нападението са обвинени проруските сили. Тя губи окото си, а по цялото ѝ тяло остават белези от куршуми.

Госпожа Белоцерковец се превърна в символ на украинската съпротива и не знае дали е била планирана мишена на стрелбата като съпруга на политик, който е помощник на Виталий Кличко, кмета на Киев.

В списанието тя споменава , че е претърпяла операция на лявото си око в болница в Берлин и си спомня: "Липсваше ми окото, навсякъде стърчаха тръбички, косата беше обръсната от операцията. Навсякъде шевове, белези, рани; бях просто чудовището на Франкенщайн. Челюстта ми се беше счупила като клонче."

"Лекарите в Украйна казаха, че вероятно ще умра", продължава тя. "Аз не бях съгласна."

"Вече нямам красиво лице, но останалата част от тялото ми е красива", казва моделът, който сега работи с Културните сили на Украйна - асоциация на художници и музиканти, които организират събития за повишаване на морала на войниците на фронтовата линия.

Тя се появява на корицата на Playboy като част от изданието "Жените остават силни", което е "посветено на издръжливостта на украинските жени, които са били ранени по време на войната, но не са загубили жаждата си за живот и са пример за сила и мотивация".

Това издание е първото, което Playboy отпечатва през последните 18 месеца, след като в началото на пандемията от коронавирус реши да премине към онлайн издаване. Издателят твърди, че приходите от списанието ще бъдат дарени за спешно медицинско оборудване за украинската армия.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Питам

    36 7 Отговор
    И това с какво променя факта,че един наркоман избива народа си? Някой може ли да познае,какво го чака Зелето? Да попитам, тая ще бъде ли мобилизирана,след като промениха законите в Украйна и вече няма инвалиди и на жените е забранено да напущат държавата?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Госта.

    23 1 Отговор
    Как познахте,че е проруски стрелеца ???Дали няма засегнати "бизнес интереси",все пак мъжът е политик. ???
  • 7 Най вероятно

    17 1 Отговор
    Са стреляли по някоя мутра който е бил с нея. Или някоя ревнива мутра по нея...Може и с пари да го е завлякла..Въобще- до болка позната история и в Бг..
  • 8 Миличка, а знаеш ли....!?

    9 1 Отговор
    А, колко много жени ги отвличат и изнасилват и ги карат да проституират против волята им.....
  • 9 Човек с очи

    15 1 Отговор
    "квартал в Украйна" ????
    Поредната лъжа.
    Дати, място, кой е бил там. Толкова ли е трудно ?
    Предположение: моделстването се практикува в големите градове, а в тях руски войски не е имало, само украинска териториална отбрана и ентусиасти с раздадени автомати.
  • 10 Даааа....

    8 0 Отговор
    За съжаление , украинците си
    унищожават създадената сега
    държава! Който е "слуга"на
    някой , няма да разбере, че го
    използват.Които разбраха,ус
    пяха да избягат.