Last news in Fakti

14 Септември, 2023 08:28 1 697 4

"Игри на волята" 5: Амазонките загубиха номинационната битка

  • игри на волята-
  • амазонките

Културистът Валентин вече е част от племето на Изгубените

Племето на Амазонките загуби номинационната битка и ще трябва да се яви на първия си съвет. Пред водещата Ралица Паскалева момичетата ще трябва да посочат двама номинирани, които ще бъдат застрашени от елиминация. Тежката номинационна битка, изискваща много сила, беше спечелена от Гладиаторите, а втори останаха Старейшините. От племето на Амазонките се отличи златната медалистка в самбото Мария Оряшкова, която изнесе битката почти сама и благодарение на огромната ѝ сила Амазонките успяваха да местят тежките варели на Арената.

Въпреки зрелищната победа, която Гладиаторите постигнаха, новината за племето на Изгубените създаде огромен конфликт. Гатьо, Николай, Крум, Даниел, Цветелин и Калоян се почувстваха застрашени и нападнаха Рълев и Радостин, които поддържат поведението на аутсайдерите в племето. Причината е, че техните братя Николай и Михаил имат шанс да влязат в племето на Гладиаторите и да изпратят в Чистилището един от шестимата им опоненти.

Преди битката на плещите на Васил стоеше нелесното решение кого от Старейшините да изпрати в изгнание в Чистилището. Културистът Валентин обаче се самопредложи с довода, че иска да бъде заедно с дъщеря си Елена, която завърши последна в битката за влизане в “Игри на волята” и е застрашена от изгонване.
Конфликт за предимството ще избухне и при Амазонките по време на предстоящия съвет. Дали това ще коства номинации, предстои зрителите да разберат в следващия епизод.

Не пропускайте „Игри на волята“ в четвъртък, 14 септември, от 21:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    8 2 Отговор
    Защо ни занимавате се глупости на кой му пука за тази тъпотия

    Коментиран от #3

  • 2 бай Даньо

    4 0 Отговор
    Е, што така бе момичета... А ма тва е няма кавалериии, няма
  • 3 ТА ТАКА

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "АБВ":

    Ама като ни го натрапват ежедневно и навсякъде. По погрешка веднъж се загледах в предаването, ами то освен викове на водещите друго не чух и не видях.
  • 4 Найк

    5 0 Отговор
    Вечер често излизам навън вместо да си губя времето да гледам глупости.