Last news in Fakti

14 Септември, 2023 15:28 1 091 1

"Делфинариум Варна" подарява безплатни билети на децата за първия учебен ден

  • делфинариум-
  • делфинариум варна-
  • безплатен билет-
  • безплатен вход-
  • първи учебен ден-
  • деца

Всички деца до 12-годишна възраст може да се възползват от подаръка на делфинариума

"Делфинариум Варна" подарява безплатен билет за първия учебен ден. По случай 15 септември 2023 г. - Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър подаряват безплатен билет на всички деца до 12 г. с двама възрастни придружители, за тяхното незабравимо делфинско шоу, информират от делфинариума.

Промоцията е валидна за периода от 15.09 до 30.09 и важи за всички представления.

Предвид предстоящите септемврийски празници и почивни дни, „Делфинариум Варна“ ще провежда и четвърто представление в дните 15.09, 22.09 и 23.09, от 17:00 ч. Билети за атракциите може да се купят онлайн на сайта или на касата на делфинариума в деня на представлението.

Хиляди български и чужди туристи посещават всяка година най-голямата атракция на морската ни столица. През лятото се правят по три представления на ден, изнасяни от делфините Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър. Те изпълняват скокове на височина, двойно салто, троен аксел. Част от представлението е спасяване на човек във водата. Делфините също така пеят и танцуват - рокендрол и валс. Част от шоуто е и тяхната игра на футбол с публиката.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    1 0 Отговор
    Защо да учат? Да ходят да се забавляват.