Last news in Fakti

15 Септември, 2023 13:59 2 306 2

Хейли и Джъстин Бийбър празнуват 5 години брак (СНИМКИ)

  • джъстин бийбър-
  • хейли бийбър-
  • годишнина-
  • брак-
  • сватба

Въпреки трудностите и т.нар. "ефект Селена" семейството отбеляза петата си годишнина

Хейли и Джъстин Бийбър празнуват 5 години брак (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джъстин и Хейли Бийбър отпразнуваха 5 години съвместен живот. На 14 септември 2018 г. двойката сключи брак на красива церемония и оттогава насам двамата не спират да демонстрират любов и привързаност един към друг въпреки хейта, който се излива върху тях от феновете на Селена Гомес, с която Джъстин ту се събираше, ту се разделяше.

По повод специалната дата Джъстин пусна в социалните мрежи снимка на своята съпруга с текст, гласящ: "За най-скъпоценното, моята любима. 5 години. Ти завладя сърцето ми. От дълбините на душата си до мозъка на костите си знам, че това пътуване с теб само ще надмине и най-смелите ни очаквания. Така че нека продължим да мечтаем за големи неща. Наздраве за вечни времена. Обичам те с всяка фибра на съществото си. Честита пета годишнина!"

Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber)

Хейли също отбеляза важната дата със специален пост със снимки на двойката, като написа към тях единствено "5, Обичам те", допълнено с емотиконка на сърце.

Двамата са една от най-известните двойки в шоубизнеса, изтъква dir.bg. Срещат се през 2012 г. "Никога не съм била супер фенка - нито на него, нито на когото и да било", обяснява години по-късно Хейли в интервю за "Vogue". Приятелството ѝ с Джъстин се скрепява едва след 2015 г., тъй като той излиза известно време в компанията на нейната приятелка и колежка Кендъл Дженър.

Година по-късно Хейли и Джъстин потвърдиха връзката си, след като посрещнаха 2016 г. заедно. В интервю за "GQ" той я описа като "човек, когото наистина обича", но също така каза, че не иска да се "обвързва" с нищо. "Той е на турне", каза пък тя пред "E! News". "Връзките на тази възраст вече са сложни, но аз наистина не обичам да говоря за това, защото е между мен и него".

След отделните си интервюта "връзката" им остана на заден план, тъй като си даваха няколко "почивки" един от друг. През този период за Джъстин се говореше, че излиза със София Ричи и че все още поддържа контакт с бившата си - Селена Гомес.

Любовта обаче надделя и с Хейли станаха семейство. Но не всичко е цветя и рози. Малко след сватбата им се заговори, че Джъстин, който родом е от Канада, се е оженил за Хейли, за да получи американско гражданство. Някои дори коментираха, че след 15-и септември е възможно двамата да се разделят и че всичко било "уредено". Верните фенове на певеца обаче се надигнаха и заявиха: "Това е просто безсмислена клюка и конспирация. Това дори не е начинът, по който работят имиграционните закони. А Джъстин винаги е имал американска виза."


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво Джъстин, браво Бибър

    1 1 Отговор
    Много хубава двойка са!!1
  • 2 Уау

    1 0 Отговор
    Хейли е много секси.