Last news in Fakti

23 Септември, 2023 14:12 3 064 9

Иван и Андрей се подложиха на революционна диета

  • иван христов-
  • андрей арнаудов-
  • иван и андрей-
  • диета-
  • глюкозната революция-
  • хранителен режим

Двамата са фенове на "глюкозната революция" - хранителен режим, при който е важно не какво ядеш, а в каква последователност приемаш продуктите

Водещите на "Фермата" Иван и Андрей последваха най-модерната диета, за да си гарантират отлично здраве и добра форма, признаха самите те в риалитито. Двамата са фенове на "глюкозната революция" - хранителен режим, при който е важно не какво ядеш, а в каква последователност приемаш продуктите.

Като спазваш правилния ред, можеш да контролираш кръвната си захар и килограмите си, при това без съсипващи ограничения. Книгата "Глюкозната революция" на французойката Джеси Инчауспе оглавява както световните класации, така и българските - номер 1 е по слушаемост в топ 50 на платформата за аудиокниги.

"Ако искаш глюкозата ти да е ниска, трябва винаги да започваш със салатата. Имам приятели, италианци, които първо започват с пастата, за разлика от нас, българите", обясни Андрей, докато гледаше как един от участниците във "Фермата" - синът на актьора Сашо Дойнов, режисьорът Станислав, си реже домати и краставици.

"Жена ми го знае този режим и също ме кара да ям салатата в началото", допълни Иван, който е обвързан с кулинарката Ирина, пише още dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    0 13 Отговор
    Махай хляба, захар, да, на салата съм, без да зная, на вода и грозде, но от градината на баба. Паднали круши, ябълки, но без хляба. Но все пак си е всичко до ген. Днес, кой ви гледа външност, всеки гледа парата и много българи си купиха къщи в Гърция, а по пазарите днес, турците за българите, те никога не са работили тютюн, не е вярно. Много българи на село работиха тютюн и с тютюна си купиха много неща и днес една българка с триста зора продадох без пари къщата. Изкуоуват ги на безценица къщите на българите, гаражите и новите коли москвич и лади. И така децата внуците на бкп дс мвр имат къщи и 80,85 им родители ходят в Гърция и на пеевски хората, дошли навремето тук, бедни и гладни, но с късмет, кога селото е било зле, без значение на етнос, никога. Жив геноцид бе спрямо тракийци от Гюмюрджина, Беломорието от 1923 до дбес и някои, те, тия или ония българи много бедни и мързеливи. Изобщо не са, но интереса клати феса, носят на директорката от село Николово чували, кой ще приемат, не че вече искаме, но по пеинцип, дразнещо е много селяни с пари и свекървата на златоро, мохамедани добри я, къде в ямбол торби и чуваки и яйца 30 броя на ръце, байганю му знаят слабото място и по пазарите им се подиграват на българите, който няма торби и пари наказан 25 у дома при общ режим на изпитание.

    Коментиран от #2

  • 2 Руди

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Кво каза?
  • 3 Верно ли ?

    4 3 Отговор
    Аз си помислих,че са спрели да лапат пи.ки .
  • 4 Революционно 🤡

    5 1 Отговор
    Ето в Бг всички други ядат салата за десерт 😂
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 глоги

    2 1 Отговор
    номер 1 е по слушаЕмост в топ 50 на платформата за аудиокниги.
  • 7 инж технолог по хранене

    6 0 Отговор
    Това,тяхното не е диета,а ред на хранене. При диетите липсват определени хранителни вещества и се спазват времеви промеждутъци при консумацията на въпросните продукти.
  • 8 лют пипер

    5 0 Отговор
    Поредната фукня. Диетите са вредни.
  • 9 да продължат с диетите

    0 0 Отговор
    те отслабват и умствено но това не се отразява, когато изтънеят толкова че могат да се пъхат под външната врата да спрат