Last news in Fakti

26 Септември, 2023 11:56 1 577 0

Джеки Стоев се размина по чудо от потопа по Южното Черноморие

  • джеки стоев-
  • актьор-
  • сценарист-
  • царево-
  • потоп-
  • черноморие

Кинаджията си тръгнал за София часове преди стихията

Джеки Стоев се размина по чудо от потопа по Южното Черноморие  - 1
Снимка: БГНЕС

Оказва се, че кино деецът Джеки Стоев се е разминал като по чудо от потопа, който заля Южното Черноморие и дори взе жертви.

Цялото лято той изкарал именно в района, който пострада най-много от опустошителната природна стихия, но броени часове преди потопа тръгва за София. Във ваканционната им къща обаче останал синът му, пише "Уикенд".

Когато Джеки се прибрал в столицата и чул по новините за огромното количество вода, което се е изляло, изтръпнал. Убеден е, че ако Чарли не му бил вдигнал веднага телефона, за да го увери, че е добре, щял да се поболее от притеснение.

Славният актьор, сценарист и режисьор споделя, че вилата им е на 4 километра от Царево и е разположена на 300 метра надморска височина. След броени дни ще отскочи отново до морския си имот, за да го зазими.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА