Last news in Fakti

28 Септември, 2023 10:15 841 0

Брус Спрингстийн отложи цялото си турне за догодина

  • брус спрингстийн-
  • турне-
  • отложено-
  • здравословни проблеми

Музикантът се възстановява от язвена болест

Брус Спрингстийн отложи цялото си турне за догодина - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Турнето на Брус Спрингстийн и групата му „И стрийт банд“ за тази година ще бъде изцяло отложено за 2024 г. по съвет на лекарите, предаде АП.

Музикантът със сценичен прякор „Боса“, който миналата седмица отпразнува 74-ия си рожден ден, „се възстановява стабилно“ от язвена болест на стомаха, се казва в съобщение за пресата. „От съображения за предпазливост“ обаче остатъкът от тазгодишното турне е отложен за следващата година.

По-рано този месец Спрингстийн обяви, че ще отложи всички дати през септември 2023 г., докато се лекува от симптоми, свързани със заболяването, което причинява образуване на язви в стомаха и тънките черва, които могат да предизвикат киселини, гадене и болки.

Тези отложени концерти включваха спирки в Балтимор, Филаделфия, Олбани и Сиракуза в Ню Йорк, Питсбърг, Вашингтон, както и концерти в Кънектикът и Охайо.

Наскоро отложените концерти включват дати в Канада и концерти на Западното крайбрежие във Финикс, Сан Диего, Лос Анджелис и Сан Франциско.

Пренасрочените концерти ще бъдат обявени тази седмица и ще се проведат на първоначалните места.

Пептичната язвена болест може да бъде опасна, като води до кървене и понякога до спешни ситуации като перфорация на стомаха.

„Благодаря на всички мои приятели и фенове за добрите пожелания, насърчението и подкрепата“, каза Спрингстийн в кратко изявление. „Вече съм на път да се оправя и нямам търпение да се видим с всички вас догодина“, допълни Боса.

Новината за заболяването на Спрингстийн се появи за първи път през май тази година, когато той отложи три дати, припомня БТА.

Турнето на Спрингстийн през 2023 г., първото му от шест години насам, започна на 1 февруари в Тампа, Флорида, пред 20 000 фенове, които в по-голямата си част стояха на крака по време на шоуто от 28 песни, включващо хитове като „Born to Run“, „Glory Days“, „Rosalita“, „Promised Land“ и „Backstreets“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА