Last news in Fakti

28 Септември, 2023 11:19 2 145 3

Кака Лара показа внучето (СНИМКИ)

  • кака лара-
  • баба-
  • внуче

"Влюбена съм", написа щастливата баба под кадри във Фейсбук

Лъчезарната актриса кака Лара, която наскоро разкри, че е насред сериозно житейско изпитание, има поводи да се усмихва и да бъде вдъхновена. Един от тях е Март, внукът ѝ, с когото я дари дъщеря ѝ Бернарда.

"Днес на Ивановден официално станах БАБА на Март Сотир Мелев", написа Лара Златарева, в началото на годината, позирайки на фона на коледна елха и с тениска с надпис: "От кака повишена в баба".

Сега тя е написала в профила си във Фейсбук": "Влюбена съм" и е постнала снимки на красивото момченце с родителите му.

Приятелите ѝ я засипват с поздрави и комплименти.

През лятото на 2021 г. две от големите млади надежди на българския театър - Бернарда Береану и Сотир Мелев сключиха брак. Сега се радват на най-голямата си творба - Март.

Лара Златарева напомни и за участието си в спектакъла "Представление и 1/2" на режисьора Стоян Радев.

"Понякога съм се дразнила, че когато научат, че работя в театър, хората се вълнуват не толкова от спектаклите, а от случващото се зад кулисите", написа още тя и анонсира представлението, което ще се играе на 7 октомври, предава dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    6 0 Отговор
    Тая каква е гад
  • 2 Онико

    5 4 Отговор
    Защо кака,като е чиста баба ,бабица и бабуляяк
  • 3 Милион и едно желания

    5 0 Отговор
    Значи вече е баба Лара.